Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop leasen voor ZZP

Meteen zien wat een laptop huren nou precies kost? Swaptop biedt snelle en compacte Macbooks en HP laptops tegen een vast laag maandelijks bedrag zonder lange contracten!

 • Levenslang service en garantie!
 • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar!
 • Altijd voordelig geprijsd, al een laptop vanaf €19,- per maand!

Gelijk een laptop huren of eerst meer weten over laptops huren voor ZZP’ers?

Windows 14 inch

Laptop lease voor studenten

Laptop leasen voor zpp bij Swaptop

Als ZZP’er heb je eigenlijk altijd wel een goede laptop nodig. Of je hem nou gebruikt voor je ZZP werkzaamheden, presentaties voor cliënten, financiën of remote meetings via Teams, een laptop is tegenwoordig voor iedere ZZP’er wel essentieel.
Bij Swaptop zorgen wij ervoor dat je als zzp’er altijd een werkende laptop hebt voor een lage prijs.

Bestel direct je laptop!

3 Redenen om een laptop te leasen als ZZP’er in plaats van kopen?

Er zijn veel voordelen aan het leasen van een laptop als ZZP’er in plaats van er zelf eentje te kopen. Hieronder zetten we ze even op een rijtje.

Laptop leasen is voordeliger

Zo is het natuurlijk een stuk minder geld in één klap. Een goede laptop kan tegenwoordig zo al duizenden euro’s kosten, terwijl je als ZZP’er al een laptop kan leasen zonder btw bij Swaptop vanaf 15,70 euro per maand. Veel voordeliger dus!

Laptop leasen geeft minder zorgen

Door als zzp’er een laptop te leasen bij Swaptop ben je altijd verzekerd van een werkende laptop. Mocht er een hardware probleem of ander mankement zijn of als de laptop simpelweg kapot is gegaan dan lossen we dit altijd binnen 48 uur op zelfs als de laptop vervangen moet worden.

Laptop leasen is beter voor het milieu

Veel jonge zzp’ers zijn tegenwoordig steeds meer bezig met het milieu. Door een laptop te leasen als zzp’er bij Swaptop draag jij hier ook zorg aan. De productie van een gemiddelde laptop zorgt voor zo’n 300kg CO2 uitstoot, 1200kg afval en gebruikt maar liefst 190.000 liter water, voornamelijk voor het produceren van microchips. Met zoveel water zou je 5 jaar elke dag een bad kunnen nemen!
Door te leasen en geen nieuwe laptop te kopen zorg jij er indirect voor dat de productiekosten voor een nieuwe laptop bespaart worden.
Hiernaast help je natuurlijk met de vermindering van E-waste. Een groot probleem tegenwoordig waar Swaptop zich sterk voor inzet.

Meer lezen over duurzaamheid en hoe duurzamer jij bezig bent door te leasen bij Swaptop? Klik hier en hier voor meer informatie!

Waarom leasen als ZZP’er bij Swaptop?

Om te beginnen is Swaptop eigenlijk altijd de voordeligste optie voor het leasen van een laptop. Wij streven er echt naar om de goedkoopste te zijn en te blijven. Onze voornaamste reden voor het verhuren van laptops is echt het verminderen van E-waste en het verbeteren van het milieu.
Veel ZZP’ers houden ook van flexibiliteit, bijvoorbeeld in het geval dat je als startende ZZP’er toch een vaste baan vindt of misschien zelfs niet van de grond komt. Wat dan fijn is, is dat je met een flexibel abonnement bij Swaptop na 3 maanden huren elke maand kan opzeggen. Zo zit je nergens aan vast en heb je bijvoorbeeld niet een hele dure laptop gekocht waar je vervolgens niks meer mee doet.
Als laatste zorgen onze services er natuurlijk voor dat jij als ZZP’er een stuk minder zorgen hebt over je laptop en nooit in de problemen komt als deze kapot gaat.

Lease laptops die krachtig zijn in prestatie

Laptop lease voor studenten via Swaptop zorgt er natuurlijk voor dat jij als student een computer hebt met genoeg kracht en mobiliteit om je studie goed door te komen. Onze lease laptops hebben het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende programma’s. Wij verhuren HP laptops voorzien van een krachtige processoren, snelle SSD’s en ruim voldoende werkgeheugen. Sinds kort kan je bij ons ook MacBooks en Macbook Pro’s huren, ideaal voor de Apple liefhebbers meer informatie daarover vind je hier.

De omschrijving in woord niet genoeg? Check de specs van al onze lease laptops hier

Lichtgewicht maar robuust gebouwd

Als student werk je zelden langdurig op dezelfde plaats en reis je vaak veel tussen je slaapplek en studie. Wanneer je een laptop wil leasen is het dan ook belangrijk om te kijken of deze laptop robuust gebouwd is en dit met lichte materialen gedaan is zodat je de laptop met gemak kunt verplaatsen. Alle Swaptop lease laptops zijn daarom altijd licht in gewicht en kunnen goed tegen een stootje dankzij hun extra krasbestendige coating en morsbestendig toetsenbord.

Werk samen met je cliënten

Samen met een cliënt iets doen op deze laptop? Alle beeldschermen van onze lease laptops zijn IPS schermen. Dit heeft het voordeel dat het beeld zelfs vanaf een schuine hoek nog goed zichtbaar is. Kopje koffie erbij en gezellig van start met jullie nieuwe project.

Is een laptop leasen aftrekbaar voor ZZP’ers

Een laptop leasen als ZZP’er is natuurlijk btw aftrekbaar mits je deze onder andere gebruikt voor je ZZP-werk. Dit zorgt ervoor dat onze abonnementen al vanaf 15,70 euro per maand af te sluiten zijn!
Om te zorgen dat dit allemaal soepel verloopt kunt u het beste bij afrekenen aanvinken dat u een bedrijf bent en de gegevens invullen.

Heb je een vraag over laptop leasen voor ZZP’ers?

Vragen over de laptop, over de service of wat een laptop leasen bij Swaptop nu precies inhoudt? Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

Computer voor ouderen

Lezen
Computer voor ouderen

Microsoft Defender Antivirus

Lezen

HP laptop leasen

Lezen

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

 • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

  Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

 • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

  Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

 • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

  Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren