Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop leasen

Swaptop biedt snelle en compacte Windows laptops of Macbooks tegen een vast laag maandelijks bedrag zonder lange contracten!

 • Levenslang service en garantie!
 • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar!
 • Altijd voordelig geprijsd, al een laptop vanaf €19,- per maand!

Gelijk een laptop leasen of meer weten over Laptop leasen bij Swaptop?

Windows 12,5 inch

Laptop huren

Laptop leasen? Swaptop is dé laptop lease specialist. Bij ons lease je een snelle HP laptop met Windows of een prachtige Apple MacBook. Of je nu een laptop wil leasen voor je werk, voor tijdens je studie of gewoon om privézaken te regelen wij hebben altijd een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat je laptop altijd werkt met levenslang garantie, toch kapot? Dan swappen wij je laptop binnen 48 uur voor een andere. Lease nu een laptop!

Een laptop leasen heeft 3 belangrijke voordelen

Dankzij leasen zorgeloos werken & levenslang garantie

Wij zorgen dat jouw Swaptop altijd blijft werken. Zijn er problemen? Dan probeert onze service-desk eerst op afstand te helpen. Wil het echt niet lukken? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe en kan je weer doorwerken. Ook voor laptop vragen, batterijvervanging en laptop reparaties kun je bij ons terecht. Kortom, je zit nooit zonder een goedwerkende laptop, dat is een groot voordeel van je laptop leasen.

Snel, sneller, snelst!

Een laptop leasen doe je omdat je een snelle en betrouwbare laptop wil die altijd presteert. Onze leaselaptops zijn krachtige laptops die veel worden gebruikt in het bedrijfsleven. Hierdoor ben je er zeker van dat ze super snel, betrouwbaar en energiezuinig zijn.

Laptop leasen is duurzamer

Wij hebben als doel iedere laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Laptops produceren is heel belastend en vervuilend voor ons milieu en grondstoffen. Een nieuwe laptop kopen is dus heel milieuvervuilend. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken en repareren zodat ze langer mee gaan. Dit maakt dat een laptop leasen bij Swaptop niet alleen beter is voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid? Klik hier en hier

Waarom een laptop leasen bij Swaptop

De laptops die je bij Swaptop leased zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een huurmodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee.

Onze leaselaptops voldoen aan alle moderne eisen die je tegenwoordig echt nodig hebt. Snel, stabiel, lichtgewicht, veilig en ideaal in gebruik.

Wat voor laptop kan ik leasen?

Lease altijd een snelle laptop!

Wij leasen HP laptops voorzien van een krachtige processoren, snelle SSD’s en ruim voldoende werkgeheugen. Sinds kort kan je bij ons ook MacBooks en Macbook Pro’s leasen, ideaal voor de Apple liefhebbers meer informatie daarover vind je hier.

Alle leaselaptops Lichtgewicht maar robuust gebouwd

Al onze leaselaptops worden ook vaak gebruikt in het bedrijfsleven, ze staan bekend om hun degelijke bouw en kwalitatief materiaalgebruik terwijl de laptop toch licht is en makkelijk mee te nemen. Voor nog wat extra bescherming voegt Swaptop een krasbestendige laag toe aan de laptops voor  lease. Onze lichtste HP laptops wegen slechts 1250 gram, waardoor je hem makkelijk kan vervoeren.

Software bij leasen

Al onze leaselaptops zijn voorzien van de laatste besturingssystemen en beveiligingsupdates zodat jij veilig kunt werken en gegarandeerd een super snelle laptop leased.

Nog vragen over laptop leasen?

Wij helpen je graag!

Neem contact op

Apple MacBook leasen

Lezen

Apple MacBook huren

Lezen

Apple MacBook abonnement

Lezen
MacBook leasen / huren

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€24,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 11!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

   Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

   Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

   Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen