Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop voor school, heerlijk zonder gedoe

Laptop huren particulier

Swaptop is de laptop voor schoolieren, en voor als je aan het eind van jouw geld nog een stukje maand over hebt. Swaptop biedt jou een laptop voor € 25 per maand, zonder addertjes onder het gras. Je word niet langer vast gehouden dan nodig. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand zonder langdurige contracten.

Bij het kiezen van een laptop voor school is het belangrijk om na te denken over het gewicht en de grootte van jouw laptop. Daarnaast moet jouw laptop uiteraard tegen een stootje kunnen zodat je met een gerust hart snel van college naar college kuntverplaatsen.

Swaptop als de laptop voor school

Zorgeloos werken & levenslange garantie

Wij zorgen dat jouw Swaptop het altijd doet. Zijn er problemen? Binnen 24 uur heb je een nieuwe! Ook voor computer vragen, batterij vervanging en laptop reparatie kun je bij ons terecht. Kortom, je zit nooit zonder een goedwerkende laptop.

Betaalbaar

€ 25,- per maand zonder addertje onder het gras en per maand opzegbaar.

Duurzaam

Swaptop weggooien? Denk duurzaam. Swaptop repareert en vervangt

Praktisch voor elke scholier

Waarom Swaptop?

Een laptop nodig voor je school? Of heeft jouw huidige laptop het begeven? Swaptop levert kwalitatieve laptops voor een vast bedrag per maand.

Swaptop laptops zijn refurbished systemen, oftewel uitstekende kwaliteit maar met een oorsprong in duurzaamheid. Waarom zou je anno 2020 nog een nieuwe laptop kopen, wat schadelijk is voor het milieu, terwijl je laptops ook kunt onderhouden en repareren. En bij problemen, krijg jij binnen 24 uur gewoon een vervanger. We nemen graag een stukje stress bij je weg tijdens je studie.

Swaptop voldoet aan alle moderne eisen van een studenten laptop. Stabiel, lichtgewicht en daarmee ideaal in gebruik.

Krachtig in prestatie

Jouw laptop moet krachtig genoeg zijn om snel te werken en tussen diverse programma’s te kunnen schakelen. Je bent als student met verschillende taken tegelijk bezig. Gelukkig zijn Swap laptops voor schoolieren voorzien van een krachtige processor en snelle opslag die dit aankunnen.

Lichtgewicht robuust gebouwd

Snel naar een ander college? In de haast pak je misschien wel eens een laptop vast bij het scherm. De Swaptop is hier op berekend. De kwalitatieve bouw en het lichte gewicht van de laptop maakt het een ideale laptop om snel te kunnen verplaatsen. Met een gewicht van slechts 1.330 gram merk je amper datje een laptop in je tas hebt.

Werk samen met klasgenoten

De Swaptop is voorzien van Microsoft office 365. De programma’s; Word, PowerPoint en Excel zijn zo ingericht dat je eenvoudig en snel documenten kunt delen om samen in 1 document te werken. Samen met een mede-student onderzoek doen op deze laptop? Het 12 inch LED Widescreen heeft het voordeel dat het zelfs vanaf een schuine hoek nog goed zichtbaar is. Kopje koffie erbij en gezellig van start met jullie nieuwe project.

Neem contact op

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

Swaptop laptop abonnement

Lezen
Laptop lease voor studenten

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

    Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

    Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

    Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren