Klanten vroegen ons het volgende

Mail naar service@swaptop.nl, of neem telefonisch contact met op via 0850 – 483104. Wij regelen dat je binnen 24 uur weer aan het werk kunt!

De minimale contractduur is één maand, met een opzegtermijn van één maand.

Wij leveren alleen maar topkwaliteit laptops. Kaal aan ons geleverd vanuit de fabriek en volledig op maat gemaakt door onze eigen technici. We kunnen dan ook spreken van een échte Swaptop laptop! Meer informatie over de eigenschappen vind je op onze product pagina.

De Swaptop laptop is voor 99% van de laptopgebruikers geschikt! Je kunt snel schakelen tussen programma’s, genieten van video, muziek en socials. De Swaptop service zorgt ervoor dat je jouw werkzaamheden zorgeloos kunt blijven uitvoeren. Heb jij regelmatig vragen of problemen met een laptop, en geen zin in gedoe? Swaptop!

Op dit moment gaat dat alleen maar via automatische incasso, door middel van iDeal.

Het bedrag van jouw Swaptop abonnement zal elke maand worden afgeschreven op de datum dat je ingeschreven bent.

Je kunt Swaptop van maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via telefoonnummer; + 31(0) 850483104. Je kunt ons ook te allen tijde een e-mail sturen op service@swaptop.nl

Wij kunnen je uitleg geven over hoe je het veiligste met jouw bestanden om kunt gaan zodat je ze niet zomaar kwijt raakt. Swaptop is niet verantwoordelijk voor het behoud van je gegevens wanneer er reparaties uitgevoerd worden.