Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Bescherm je bedrijf tegen cybercriminelen

De digitalisering is de laatste 20 jaar flink toegenomen waardoor de meeste informatie van bedrijven digitaal beschikbaar is, ook werken we voornamelijk digitaal. (Cyber)criminelen weten dit ook, daarom wordt cybersecurity voor bedrijven steeds belangrijker en zelfs noodzakelijk.
Swaptop affiliate programma 2

Bescherm je tegen hacks en virussen

Doordat er steeds meer digitalisering plaats vindt is er steeds meer informatie online, cybercriminelen weten dit en proberen deze informatie te stelen. In het geval dit dit lukt ben je als bedrijf gehackt, dit brengt veel onzekerheid omdat je niet weet wie de data heeft en wat ze er mee willen doen. Je hebt verschillende soorten hacks en virussen, enkele bekende voorbeelden:

– Phishing
– Ransomware
– Malware
– Datalekken

Met een goede anti-virus ben je al een stuk veiliger, het is daarom cruciaal om hierover na te denken om je bedrijf en de data te beschermen. Swaptop is specialist in Cybersecurity voor bedrijven, wij denken graag mee en leggen in heldere taal uit hoe jij je bedrijf eenvoudig kan beschermen.

Crowdstrike partner

Swaptop is trotse partner van Crowdstrike, de absolute nummer 1 op het gebied van next-gen cybersecurity & anti-virus. Crowdstrike beschermt niet alleen tegen de bekende virussen, maar herkent ook virussen die hier op lijken maar nog niet bekend zijn. Zo kan Crowdstrike op basis van gedrag een potentieel gevaarlijk virus al herkennen en neutraliseren, dit doet Crowdstrike op basis van AI Machine learning.

Concreet betekent dit voor de gebruikers:

  • Je bent altijd een paar stappen verder dan cybercriminelen
  • Crowdstrike is een zeer geavanceerde anti-virus die een minimale belasting geeft op je computer waardoor je niet eens door hebt dat er een anti-virus op staat
  • Mocht je toch een virus hebben, plaatst Crowdstrike deze direct in quarantaine zodat het de schade minimaliseert
  • Voor de veelvragende gebruikers kunnen we zelfs een monitoringteam op afstand laten meekijken zodat je helemaal geen omkijken meer hebt naar Cybersecurity
Crowdstrike logo

Meld je nu aan