Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Wij weten álles
van laptops

Gevestigd in Sprang-Capelle met een team van specialisten in reparatie, Windows systemen en klantenservice.
Laptop huren

Onze visie

Een wereld creëren waarin geen laptops meer weggegooid worden. Dat doen we door middel van het leveren van een laptop, inclusief service dat ervoor zorgt dat jouw laptop langer meegaat.

En bij grote problemen? Dan vervangen we de laptop met eenzelfde model, zodat wij de defecte kunnen repareren of onderdelen ervan kunnen hergebruiken. Jij hebt altijd een werkende laptop voor een vast bedrag per maand.

Contact met Swaptop

Bij Swaptop willen we onze dienstverlening constant verbeteren, ons team staat dan ook altijd klaar om jou te helpen! Laptop problemen? Advies over computergebruik? Een irritante buurman die constant vragen stelt over laptops en daarom beter een Swaptop abonnement kan nemen? We are here to help! De snelste manier om ons te bereiken is per telefoon: +31 (0)850 483 104 of per mail: service@swaptop.nl

Op zoek naar een zakelijke oplossing? Die hebben wij ook!

  • Device as a Service (DAAS)
  • IT Asset Management (ITAM)
  • Duurzame afvoer en overname van oude hardware
Tinus van der Sijdestraat 20a Sprang Capelle
Sophie Kerstens-Kersten
18/06/2024
Wat een toppers! Door een breuk in mijn voet, werk ik noodgedwongen vanuit huis. Hier was ik alleen niet op voorbereid met maar één klein/oud laptopje. Na contact met Swaptop kon er een groot werkscherm geregeld worden en een laptop zodat ik op 2 schermen kan werken. Dit alles werd binnen een dag geregeld!
Mark Flame
03/06/2024
Ik lease/swap al een tijdje een laptop bij Swaptop om te kunnen werken met FL STUDIO! Nu Upgrade ik naar een betere macbook bij swaptop omdat ik met alle plugins/vst,s een sterkere laptop nodig heb. Ik Ben er blij mee, zonder in 1 keer een groot bedrag kwijt te zijn heb ik toch een goede Macbook. Bedankt. Groet Mark
LoloBreda
31/05/2024
Heel blij met de service! Helpen altijd mee te denken met alle opties en heel vriendelijk team. 10/10!
Edwin Kuijper
29/01/2024
Via swaptop een laptop gehuurd, maar helaas redde deze het niet met de specs, voor hetgeen ik de laptop nodig had, echter had ik al een contract van 12 maanden. Na overleg met swaptop werd me aangeboden dat ik de laptop terug kon sturen en het contract alsnog zou worden stopgezet. Zeer netjes geholpen en vanaf de 1e reactie werd er al gedacht in oplossingen. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen
Samantha Berenschot-Bucciero
21/06/2023
Laptop broke at the worst possible moment during finals and Swaptop came in to save the day. Super fast and convenient service, dependable laptop, and easy process!
Frits Boekmans
22/05/2023
Goede service! Berry is een topper en fijne laptops.
Hester de Jong
21/11/2022
Swaptop is een fijn bedrijf en ik ben goed geholpen. Het is fijn dat ze laptops verhuren voor een korte periode en betaalbaar maandbedrag waardoor een laptop voor iedereen beschikbaar kan zijn. Swaptop heeft mij hierdoor erg uit de brand geholpen en kan ik nu heerlijk weer werken.
Ben van der Wegen
26/10/2022
Top service heb de laptop snel ontvangen en alles ging er makkelijk