Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Wij weten álles
van laptops

Gevestigd in Oisterwijk met een team van 10 mensen sterk. Waaronder specialisten in reparatie, Windows systemen en klantenservice.
Laptop huren

Onze visie

Een wereld creëren waarin geen laptops meer weggegooid worden. Dat doen we door middel van het leveren van een laptop, inclusief service dat ervoor zorgt dat jouw laptop langer meegaat.

En bij grote problemen? Dan vervangen we de laptop met eenzelfde model, zodat wij de defecte kunnen repareren of onderdelen ervan kunnen hergebruiken. Jij hebt altijd een werkende laptop voor een vast bedrag per maand.

Contact met Swaptop

Bij Swaptop willen we onze dienstverlening constant verbeteren, ons team staat dan ook altijd klaar om jou te helpen! Laptop problemen? Advies over computergebruik? Een irritante buurman die constant vragen stelt over laptops en daarom beter een Swaptop abonnement kan nemen? We are here to help! De snelste manier om ons te bereiken is per telefoon: +31 (0)850 483 104 of per mail: service@swaptop.nl

Op zoek naar een zakelijke oplossing? Die hebben wij ook!

  • Device as a Service (DAAS)
  • IT Asset Management (ITAM)
  • Duurzame afvoer en overname van oude hardware
Tinus van der Sijdestraat 20a Sprang Capelle
William

Super snel geleverd en top functionerende laptop. Ik vind dit concept erg vernieuwend en verfrissend ✊?

W
Chantal

Goeie mooie laptop! Service is uitstekend als ik iets niet weet dan bel ik gewoon en wordt ik gelijk geholpen! Ben meer dan tevreden hierover!

C
Angelique

Ik had met spoed een laptop nodig ivm thuiswerken. Volgende dag direct een goed werkende laptop ontvangen! Betaalbaar en snel. Erg tevreden. Top concept!

A