Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Zo werkt
Swaptop

  • Levenslang service en garantie
  • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar
  • Altijd voordelig geprijsd

Hoe werkt het?

Bestel

Bestel jouw laptop eenvoudig en
snel en duidelijke stappen via onze website.

Ontvang

Je laptop wordt binnen 3 werkdagen klaargemaakt en verstuurd! (mits je order compleet is)

Support

Problemen met jouw laptop? Neem contact op met onze support via telefoon of mail en wij lossen het op.

Swappen

Heeft je laptop hardware problemen? Dan swappen we je laptop binnen 72 uur.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat kan ik doen bij laptop problemen?

Komt er een vreemd geluid uit de laptop, laad de batterij niet meer goed op, of wordt je ervaring anders gehinderd? De eenvoudigste oplossing is om ons per e-mail (service@swaptop.nl) hiervan op de hoogte te stellen. Wij analyseren het probleem, indien mogelijk lossen het op afstand op of we wisselen de laptop om.

Wat is de duur van mijn abonnement?

Ons flexibel abonnement is na 3 maanden al maandelijks opzegbaar! Hierbij moet je wel inschrijfkosten betalen. Je kan ook kiezen voor een 12 maanden of 24 maanden contract, dan heb je geen inschrijfkosten en krijg je korting op het maandbedrag. Als laatste is er nog ons 36 maanden contract, waarbij je ook nog een gratis draadloze muis en laptoptas krijgt!

Wat voor laptop krijg ik?

Wij leveren alleen maar topkwaliteit laptops van bekende merken zoals HP en Apple. Wij selecteren onze laptops zorgvuldig op basis van factoren als performance, toekomstbestendigheid, duurzaamheid en stevigheid. Meer informatie over de eigenschappen van een bepaalde laptop vind je op de desbetreffende product pagina. Bekijk nu onze collectie.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Bij een flexibel Swaptop abonnement kun je vanaf de 3e maand het abonnement al opzeggen. De eenvoudigste manier is om ons per e-mail (service@swaptop.nl) hiervan op de hoogte te stellen. Wij sturen jou vervolgens een retourformulier om de laptop te retourneren. Het abonnement stopt zodra de laptop weer in ons bezit is.

Is Swaptop wel voor mij?

Onze Swaptop laptops zijn voor de meeste laptopgebruikers geschikt! Je kunt snel schakelen tussen programma’s, genieten van video, muziek en socials, efficiënt het internet browsen of online shoppen, en dat werkstuk of die presentatie die morgen af moet is zo gedaan!

De Swaptop service zorgt ervoor dat je jouw werkzaamheden zorgeloos kunt blijven uitvoeren. Heb jij regelmatig vragen of problemen met een laptop, en geen zin in gedoe? Swaptop!

Je kan kiezen tussen Windows laptops en Apple laptops, voor iedereen hebben wij een geschikt model. Ben jij een grafisch designer of video editor en gebruik je programma’s uit de Adobe suite? Dan kun je het beste onze Macbooks pakken!

Hoe kan ik betalen?

Onze betalingen gaan momenteel alleen maar via automatische incasso, om te bestellen betaal je het eerste termijnbedrag van 2 maanden en eventuele inschrijfkosten via iDeal, waarna het maandbedrag elke maand automatisch wordt afgeschreven.

Wanneer wordt het maandbedrag afgeschreven?

Het bedrag van jouw Swaptop abonnement zal elke maand worden afgeschreven op de datum dat je ingeschreven bent.

Hoe kan ik Swaptop bereiken?

Je kunt ons het beste bereiken via mail: service@swaptop.nl
Mocht je toch liever bellen dan zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 17:00 via telefoonnummer: + 31(0) 850483104.
Kijk voor meer informatie op onze contactpagina.

Wat gebeurd er met mijn gegevens bij een reparatie?

Wij kunnen je uitleg geven over hoe je het veiligste met jouw bestanden om kunt gaan zodat je ze niet zomaar kwijt raakt. Swaptop is niet verantwoordelijk voor het behoud van je gegevens wanneer er reparaties uitgevoerd worden.

Hoe werkt de reparatie service

Bij problemen zullen we jou eerst op afstand helpen. Mochten er hardware problemen voordoen dan zullen wij de laptop kosteloos voor je omwisselen.

Een laptop wisselen doen we pas wanneer de oude binnen is. Dit is om fraude te voorkomen. Omdat we gelijk een nieuwe opsturen – i.p.v. de oude eerst te repareren – is de tijd dat jij zonder laptop zit minimaal en meestal kunnen wij de laptop al voor je swappen binnen 3 werkdagen. Zo kun jij snel weer aan het werk!

Wat is een kredietcheck en waarom doen jullie dit?

Bij een kredietcheck vragen wij jouw kredietscore op bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).
Wij zijn verplicht dit te doen, omdat wij een abonnementsvorm hanteren. Dit is net als bijvoorbeeld je telefoon abonnement.
Aan de hand van de score kunnen wij bepalen of u genoeg draagkracht heeft om een abonnement bij ons af te sluiten.

Soms hanteren wij een tweede check, die wordt uitgevoerd door onze partner Loanwise. Deze partner kan inzien of u bijvoorbeeld vaak rekeningen storneert, openstaande leningen niet heeft betaald, hoe vast uw inkomen zijn etc. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden en wij ontvangen hieruit slechts een advies over de klant.

De meeste mensen zullen probleemloos door deze kredietcheck heen komen en hoeven zich hier zeker geen zorgen over te maken.

Dankzij dit systeem kunnen wij onze prijzen lager houden, omdat wij ons minder hoeven in te dekken voor fraude en diefstal van onze laptops.

Alle Swaptop voordelen bij elkaar

Lichtgewicht

Bij Swaptop zijn al onze laptops uiterst mobiel. Werken, oppakken en wegwezen!

Kennisoverdracht

Wij delen graag onze kennis van computers zodat jij efficiënter met je laptop kunt werken.

Swaptop Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Veilig werken

Veilig van spam en virussen met de altijd up-to-date Windows Defender en TPM chip.

Duurzaam

Onze visie is het creëren van een wereld waarin we geen laptops meer weggooien.

Support

De zekerheid van onderhoud en reparatie én het gemak van snel antwoord wanneer je vragen hebt. Wij staan online en telefonisch voor je klaar.

Nieuwste software

Wij voorzien al onze laptops van de nieuwst mogelijke software updates.

Laptop Swappen

Bij problemen, vervangen wij jouw laptop binnen 72 uur en we refurbishen of recyclen de defecte.

Voordelig & Flexibel

Al vanaf €19,- per maand en maandelijks opzegbaar na 3 maanden met ons flexibel abonnement

Sophie Kerstens-Kersten
18/06/2024
Wat een toppers! Door een breuk in mijn voet, werk ik noodgedwongen vanuit huis. Hier was ik alleen niet op voorbereid met maar één klein/oud laptopje. Na contact met Swaptop kon er een groot werkscherm geregeld worden en een laptop zodat ik op 2 schermen kan werken. Dit alles werd binnen een dag geregeld!
Mark Flame
03/06/2024
Ik lease/swap al een tijdje een laptop bij Swaptop om te kunnen werken met FL STUDIO! Nu Upgrade ik naar een betere macbook bij swaptop omdat ik met alle plugins/vst,s een sterkere laptop nodig heb. Ik Ben er blij mee, zonder in 1 keer een groot bedrag kwijt te zijn heb ik toch een goede Macbook. Bedankt. Groet Mark
LoloBreda
31/05/2024
Heel blij met de service! Helpen altijd mee te denken met alle opties en heel vriendelijk team. 10/10!
Edwin Kuijper
29/01/2024
Via swaptop een laptop gehuurd, maar helaas redde deze het niet met de specs, voor hetgeen ik de laptop nodig had, echter had ik al een contract van 12 maanden. Na overleg met swaptop werd me aangeboden dat ik de laptop terug kon sturen en het contract alsnog zou worden stopgezet. Zeer netjes geholpen en vanaf de 1e reactie werd er al gedacht in oplossingen. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen
Samantha Berenschot-Bucciero
21/06/2023
Laptop broke at the worst possible moment during finals and Swaptop came in to save the day. Super fast and convenient service, dependable laptop, and easy process!
Frits Boekmans
22/05/2023
Goede service! Berry is een topper en fijne laptops.
Hester de Jong
21/11/2022
Swaptop is een fijn bedrijf en ik ben goed geholpen. Het is fijn dat ze laptops verhuren voor een korte periode en betaalbaar maandbedrag waardoor een laptop voor iedereen beschikbaar kan zijn. Swaptop heeft mij hierdoor erg uit de brand geholpen en kan ik nu heerlijk weer werken.
Ben van der Wegen
26/10/2022
Top service heb de laptop snel ontvangen en alles ging er makkelijk

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand
  • Levenslang garantie

    Niets zo vervelend als een laptop die snel leeg is. De batterij gaat op 1 acculading wel 6 uur mee.

  • Je zit nergens aan vast

    Minimaal 2 maanden lidmaatschap, maar daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

MacBook leasen / huren