Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Microsoft Antivirus Defender

Swaptop biedt snelle en compacte HP laptops met Microsoft Antivirus Defender tegen een vast laag maandelijks bedrag zonder lange contracten!

 • Levenslang service en garantie!
 • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar!
 • Altijd voordelig geprijsd, al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Gelijk een laptop leasen met Microsoft Antivirus Defender of eerst meer weten over Microsoft Defender Antivirus?

Windows 14 inch

Alles wat u moet weten over Microsoft Antivirus Defender bij Swaptop

Wat is Microsoft Antivirus Defender? Swaptop legt het uit en verteld je waarom het zo belangrijk is met 5 voordelen! Als betrouwbare leverancier van hoogwaardige lease laptops begrijpt Swaptop het belang van cybersecurity voor haar klanten. Daarom bieden wij niet alleen de nieuwste laptops van topmerken zoals HP en MacBook, maar zorgen we er ook voor dat onze klanten profiteren van krachtige antivirusoplossingen en sterke beveiliging zoals Microsoft Antivirus Defender. In dit artikel willen we u informeren over Microsoft Defender Antivirus, een effectief en geïntegreerd beveiligingsprogramma dat standaard wordt geleverd met al onze HP laptops.

Sluit nu je abonnement af!

Wat is Microsoft Antivirus Defender?

Microsoft Defender Antivirus is een geavanceerde antivirusoplossing die is ontwikkeld door Microsoft en wordt geïntegreerd in het Windows-besturingssysteem. Het biedt realtime bescherming tegen virussen, malware, ransomware en andere bedreigingen, en helpt uw apparaat en gegevens veilig te houden tijdens het surfen op internet, het downloaden van bestanden en het uitvoeren van programma’s.

Voordelen van Microsoft Defender Antivirus bij Swaptop:

Ingebouwd in Windows 10

Microsoft Defender Antivirus is standaard ingebouwd in het Windows 10-besturingssysteem, wat betekent dat u geen aparte antivirussoftware hoeft te installeren. Dit bespaart niet alleen ruimte en middelen, maar zorgt er ook voor dat uw apparaat wordt beschermd vanaf het moment dat u het inschakelt.

Realtime bescherming

De krachtige realtime beschermingsfunctie van Microsoft Defender Antivirus houdt voortdurend een oogje in het zeil op verdachte activiteiten en potentiële bedreigingen. Hierdoor worden schadelijke programma’s onmiddellijk geblokkeerd voordat ze schade kunnen aanrichten aan uw systeem of gegevens.

Automatische updates

Microsoft Defender Antivirus wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste definities en beveiligingsupdates, zodat uw apparaat altijd beschermd is tegen de meest recente bedreigingen. Deze automatische updates zorgen ervoor dat uw antivirusbescherming up-to-date blijft zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Lichtgewicht en efficiënt

In tegenstelling tot sommige antivirusprogramma’s die veel systeembronnen verbruiken, is Microsoft Defender Antivirus ontworpen om lichtgewicht en efficiënt te zijn, waardoor het minimale invloed heeft op de prestaties van uw systeem terwijl het toch maximale bescherming biedt.

Integratie met Windows-beveiligingscentrum

Microsoft Defender Antivirus is naadloos geïntegreerd met het Windows-beveiligingscentrum, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot alle beveiligingsinstellingen en -functies vanuit één centrale locatie. Dit maakt het gemakkelijk om de beveiliging van uw apparaat te beheren en te controleren.

Microsoft Antivirus Defender zorgt dat je laptop superveilig blijft

Bij Swaptop streven we ernaar om onze klanten een complete en veilige computervaring te bieden. Met Microsoft Defender Antivirus, ingebouwd in veel van onze laptops, kunnen onze klanten genieten van geavanceerde antivirusbescherming zonder extra kosten of gedoe. Als u op zoek bent naar een laptop die niet alleen krachtig is, maar ook veilig, bekijk dan ons assortiment HP en MacBook laptops met Microsoft Defender Antivirus en bescherm uzelf tegen digitale bedreigingen.

Waarom een laptop leasen bij Swaptop?

Een laptop nodig voor werk, school of gewoon om je privézaken te regelen? Swaptop heeft de oplossing: Huur een laptop! Altijd een snelle, perfect werkende laptops voor een vast bedrag per maand.

De laptops van Swaptop zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een huurmodel zodat wij al onze HP laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee. Vanaf €19,- euro per maand heb jij altijd een werkende snelle HP laptop met levenslang garantie. Heb je toch laptop problemen? Dan krijg jij binnen 48 uur gewoon een vervanger. We nemen graag een stukje computerstress weg, zo kan je altijd doorwerken en iedere deadline halen.

Onze laptops met Windows Defender Antivirus

Swaptop 14 Inch

Swaptop HP 14 inch Windows 10 Laptop

Vanaf €19,- per maand

Ons instap-model
Betaalbare kwaliteit

 • 8GB Werkgeheugen
 • Goed instap-model
 • Windows 10 Pro

Swaptop HP 14 inch Windows 11 Laptop

Vanaf €24,- per maand

Ons populairste model, krachtig & snel!
Top laptop van HP met krachtige specs

 • 16GB werkgeheugen
 • Zeer krachtige processor
 • Windows 11 Pro

Heb je een vraag over HP laptop leasen?

Vragen over onze HP laptops, onze service of wat een HP laptop leasen bij Swaptop nu precies voor jou kan betekenen? Wij staan je graag te woord!

Neem contact op

Computer voor ouderen

Lezen
Computer voor ouderen

HP laptop leasen

Lezen

HP laptop huren

Lezen

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

 • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

  Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

 • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

  Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

 • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

  Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren