Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Computer voor ouderen

Meteen zien wat een computer voor ouderen nou precies kost? Swaptop biedt toegankelijke en beveiligde HP laptops en Macbooks tegen een vast laag maandelijks bedrag zonder lange contracten!

 • Levenslang service en garantie!
 • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar!
 • Altijd voordelig geprijsd, al een laptop vanaf €19,- per maand!

Gelijk een laptop voor ouderen huren of eerst meer informatie over Swaptop’s computers voor ouderen?

Windows 12,5 inch

Computer voor ouderen

Computer voor ouderen

Op zoek naar een computer voor ouderen? Swaptop helpt graag en heeft hier een mooie oplossing voor. Swaptop is een laptop lease bedrijf en met onze laptop-abonnementen heb je altijd bijbehorende levenslange service en garantie, bij problemen of vragen over de computer staat onze servicedesk u graag te woord. Een defect? Met onze Swap service ruilen wij de laptop binnen 48 uur om voor een andere. Zo heb je altijd een werkende laptop!

Onze populairste laptops voor ouderen

Swaptop 14 Inch

Swaptop HP 14 inch Windows 10 Laptop

Vanaf €19,- per maand

Ons instap-model
Betaalbare kwaliteit

 • 8GB werkgeheugen
 • Goed instap-model
 • Windows 10 Pro
Meest gekozen

Swaptop HP 14 inch Windows 11 Laptop

Vanaf €24,- per maand

Ons populairste model, krachtig & snel!
Top laptop van HP met krachtige specs

 • 16GB werkgeheugen!
 • Zeer krachtige processor
 • Windows 11 Pro

10 redenen waarom Swaptop’s computers goed zijn voor ouderen

1. Swaptop computer voor ouderen geeft levenslang garantie & service

Bij Swaptop snappen wij dat ouderen niet graag computerproblemen oplossen. Swaptop zorgt hierin voor ontzorging. Wij zorgen dat de computer het altijd doet, zijn er problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe met onze bekende Swap service. Ook voor computervragen, batterijvervanging en advies over gebruik kun je bij ons terecht. Wij snappen hoe belangrijk het is voor ouderen om een altijd werkende laptop te hebben en wij streven er altijd naar om onze klanten echt compleet te ontzorgen.

2. Degelijke toegankelijkheid & groot scherm

Al onze computers zijn van top kwaliteit en hebben supergoeie specs om altijd soepel te presteren. De schermen zijn groot genoeg om ouderen te voorzien van een fijne gebruikerservaring. Hiernaast kan men de letters, iconen en layout nog groter instellen zodat alles goed leesbaar is. Een trackpad met functionele knoppen of een superfijn toetsenbord met makkelijk te begrijpen snelfuncties en toetsenbordverlichting voor goed zicht, ook in het donker zijn allemaal opties die u kunt nemen. De laptops zijn allemaal zelfs voorzien van supergoeie boxen voor geluid. Zo hebben wij altijd een geweldig toegankelijke computer voor ouderen.
Hiernaast kan men natuurlijk ook nog een draadloze muis bijbestellen met zowel bluetooth als dongle. En een laptoptas om de laptop eventueel veilig te vervoeren of op te bergen. Een echt compleet pakket.

3. Vaste prijs per maand inclusief levenslange garantie

Bij Swaptop weet je altijd waar je aan toe bent, een laptop heb je al vanaf 19 euro per maand met onze Swaptop 14 inch Windows 10 laptop. Een prima instapmodel voor ouderen. Met een vast maandbedrag en levenslange garantie kom je nooit voor verassingen te staan. Hardware problemen? Geen probleem, je hoeft geen nieuwe laptop te kopen, wij zorgen dat jij altijd een werkende laptop hebt.

4. Betrouwbaar en toekomstbestendig!

Onze selectie laptops is mede geselecteerd op hoe betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig ze zijn. Voor ons assortiment zoeken wij altijd de laptops die het langste meegaan en die wij, wanneer nodig, makkelijk en goed kunnen repareren en upgraden. Mochten wij ons assortiment updaten, dan kunnen wij mogelijk zelfs uw laptop mee upgraden naar een nieuwer model zodat u nooit een te langzame laptop gebruikt.

5. Robuust en modulair gebouwd

Circulariteit vinden wij belangrijk, daarnaast moet een laptop snel kunnen worden gerepareerd. Al onze laptops zijn zo gebouwd dat ze snel en eenvoudig door ons te repareren zijn, ook hebben wij altijd voldoende onderdelen op voorraad. Bepaalde laptops in ons assortiment krijgen zelfs een extra beschermende coating voor de behuizing om krassen, deukjes en andere schade tegen te gaan.

6. Veilig computer gebruiken voor ouderen, dankzij bescherming tegen virussen en malware.

Al onze laptops zijn geselecteerd op, en voorzien van supersterke beveiliging tegen malware en virussen. Zo hebben al onze HP laptops een TPM chip, in het kort; dit zorgt voor extra veiligheid en bescherming tegen virussen tijdens computergebruik. Omdat deze chips als hardware in de laptop zitten, zijn ze vele malen effectiever en beter dan virusscanners. Dankzij TPM chip is de laptop bijna onaantastbaar voor virussen en malware en is data altijd goed beschermd.

7. Computer voor ouderen met veel flexibiliteit

Voor veel ouderen kan het aanschaffen van een nieuwe computer een grote investering zijn. Hiernaast weet niet elke oudere of een laptop wel iets voor hen is en willen ze het graag eerst uitproberen. Swaptop maakt dit betaalbaar door flexibele leaseopties aan te bieden. Met onze flexibele optie kan ja al na 3 maanden je abonnement opzeggen. Hierdoor kunnen ouderen genieten van de nieuwste technologieën zonder zich zorgen te hoeven maken over hoge aanschafkosten en een laptop uitproberen zonder zorgen.

BatteryIcon

8. Laptops ook voor actieve ouderen, dankzij mobiliteit en draagbaarheid

Voor ouderen die veel onderweg zijn of graag tijd buitenshuis doorbrengen, biedt Swaptop laptops die lichtgewicht en draagbaar zijn. Deze laptops maken het gemakkelijk voor ouderen om hun computer mee te nemen en overal toegang te hebben tot hun digitale wereld. Voeg onze mooie Swaptop laptoptas bij uw bestelling, om alles nog makkelijker te maken. Of u als oudere nou op een mooie pensioensreis gaat of lekker in het zonnetje in de tuin wil zitten met de laptop. Onze modellen kunnen het supergoed faciliteren!

AppleIcon

9. Computer voor ouderen met gebruiksklare installatie:

Swaptop laptops worden geleverd met voorgeïnstalleerde software en instellingen, waardoor ouderen direct aan de slag kunnen zonder zich zorgen te hoeven maken over ingewikkelde installatieprocessen. Dit bespaart tijd en moeite en maakt de overgang naar een nieuwe computer naadloos. Er zijn maar een aantal kleine en simpele installatie opties die je zelf zal moeten kiezen, zoals een account of taal.

10. Duurzaam & milieuvriendelijk, een computer voor ouderen én voor de toekomst

Swaptop moedigt duurzaamheid aan door hergebruik van laptops en milieubewust recyclen. Door te kiezen voor een leaseoptie bij Swaptop dragen ouderen bij aan een meer circulaire economie en verminderen ze hun ecologische voetafdruk. Wij hebben als doel iedere laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu en de toekomstige generatie maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid en hoe duurzamer jij als oudere bezig bent door te leasen bij Swaptop? Klik hier en hier voor meer informatie!

Bekijk onze Macbooks

Krachtpatser

Swaptop MacBook Pro 16 inch Touch Bar

Vanaf €59,- per maand

De MacBook Pro 16 inch met Touch Bar, een echt powerhouse!

 • Super krachtige 6-core i7 processor!
 • 16GB RAM & 512GB SSD
 • Voor Photoshop en videobewerking

Computer voor ouderen, waarom kies je voor Swaptop?

De laptops van Swaptop zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een abonnementsmodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken op een circulaire manier wat niet alleen goed is voor milieu, maar ook voor jouw portemonnee.
Wij snappen dat ouderen zich geen zorgen meer willen maken over computer- en laptop problemen. Daarom bieden wij voor €19,- per maand een altijd werkende en snelle laptop met levenslang garantie. Heb je toch laptop problemen? Dan krijg je binnen 48 uur gewoon een vervanger. We nemen graag een stukje stress weg, nooit meer gedoe met computers!

Op zoek naar een computer voor ouderen? Wilt u graag meer informatie?

Wij staan je graag te woord en helpen graag vrijblijvend met het maken van de juiste keus.

Neem contact op

Apple MacBook leasen

Lezen

Apple MacBook huren

Lezen

Apple MacBook abonnement

Lezen
MacBook leasen / huren

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€24,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 11!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

   Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

   Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

   Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen