Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Swaptop HP 14 inch Windows 11 Laptop

Onze populairste HP laptop. Snel en betrouwbaar. Een echte krachtpatser. Deze laptop zal je niet teleurstellen en met de levenslange garantie van Swaptop ben jij gegarandeerd van een altijd werkend apparaat.

Hardware specificaties

Snelle 256GB
SSD Opslag

Krachtige AMD Ryzen 3 Pro processor

16GB RAM

14'' scherm
Full HD IPS

Windows 11 Pro

Morsbestendig
toetsenbord

50Wh HP Fast Charge

Laptop huren

De perfecte laptop

Onze vernieuwde Swaptop 14 inch Windows 11 is een prachtige HP EliteBook met 14 inch IPS-display en krachtige specificaties. De laptop is zeer degelijk gebouwd en gemaakt om lang mee te gaan terwijl er topprestaties worden geleverd door de krachtige processor in combinatie met 16GB geheugen en snelle SSD harde schijf. Bij het Swaptop laptop abonnement ontvang je veel meer dan alleen een laptop;

 • Inclusief full service & garantie (problemen? Wij fixen het!)
 • Inclusief toestelverzekering
 • Inclusief Microsoft Defender
 • Door te huren draag je bij aan een beter milieu > Lees meer
 • Altijd een moderne laptop voor een vast bedrag per maand

Waar is deze laptop geschikt voor?

Veilig werken & opslaan in de cloud
Sophie Kerstens-Kersten
18/06/2024
Wat een toppers! Door een breuk in mijn voet, werk ik noodgedwongen vanuit huis. Hier was ik alleen niet op voorbereid met maar één klein/oud laptopje. Na contact met Swaptop kon er een groot werkscherm geregeld worden en een laptop zodat ik op 2 schermen kan werken. Dit alles werd binnen een dag geregeld!
Mark Flame
03/06/2024
Ik lease/swap al een tijdje een laptop bij Swaptop om te kunnen werken met FL STUDIO! Nu Upgrade ik naar een betere macbook bij swaptop omdat ik met alle plugins/vst,s een sterkere laptop nodig heb. Ik Ben er blij mee, zonder in 1 keer een groot bedrag kwijt te zijn heb ik toch een goede Macbook. Bedankt. Groet Mark
LoloBreda
31/05/2024
Heel blij met de service! Helpen altijd mee te denken met alle opties en heel vriendelijk team. 10/10!
Edwin Kuijper
29/01/2024
Via swaptop een laptop gehuurd, maar helaas redde deze het niet met de specs, voor hetgeen ik de laptop nodig had, echter had ik al een contract van 12 maanden. Na overleg met swaptop werd me aangeboden dat ik de laptop terug kon sturen en het contract alsnog zou worden stopgezet. Zeer netjes geholpen en vanaf de 1e reactie werd er al gedacht in oplossingen. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen
Samantha Berenschot-Bucciero
21/06/2023
Laptop broke at the worst possible moment during finals and Swaptop came in to save the day. Super fast and convenient service, dependable laptop, and easy process!
Frits Boekmans
22/05/2023
Goede service! Berry is een topper en fijne laptops.
Hester de Jong
21/11/2022
Swaptop is een fijn bedrijf en ik ben goed geholpen. Het is fijn dat ze laptops verhuren voor een korte periode en betaalbaar maandbedrag waardoor een laptop voor iedereen beschikbaar kan zijn. Swaptop heeft mij hierdoor erg uit de brand geholpen en kan ik nu heerlijk weer werken.
Ben van der Wegen
26/10/2022
Top service heb de laptop snel ontvangen en alles ging er makkelijk

Wat zit er in de doos?

Bekijk onze unboxing video om te zien hoe wij onze laptops leveren!

 • Je laptop (natuurlijk)
 • Een bijbehorende oplader
 • Onze handige Swaptop Snelstart gids
 • Eventuele accesoires, zoals een muis (Indien besteld)
Wat zit er in de doos

Toetsenbord
Morsbestendig

Een toetsenbord dat tegen een stootje kan. Het toetsenbord is morsbestendig en door ons goed te vervangen. Heb je dus koffie gemorst? Geen nood, in de meeste gevallen veeg je het er gewoon af en is er niets aan de hand.

Widescreen
ervaring

Een overzichtelijk scherm voor duidelijk beeld. 14,1-inch IPS scherm dat zorgt voor haarscherp beeld vanuit iedere hoek! De FHD-resolutie van 1920 X 1080 pixels legt elk detail vast in levendige kleuren.

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt, vanaf:

€24,-

per maand
 • Levenslang garantie

  Niets zo vervelend als een laptop die kapot gaat. Bij Swaptop heb je levenslang full service en garantie. Problemen? Wij fixen het!

 • Je zit nergens aan vast

  We hebben ook een flexibel abonnement! 3 maanden lidmaatschap, hierna maandelijks opzegbaar.

MacBook leasen / huren