Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Swaptopper Spotlight: Modeontwerpster Rosalie Boonstra

Onze Swaptoppers huren laptops en Macbooks tegen een vast laag maandelijks bedrag zonder lange contracten!

 • Levenslang service en garantie!
 • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar!
 • Altijd voordelig geprijsd, al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Bestel gelijk jouw Swaptop, en start jouw weg naar Swaptopper! Of lees eerst over Swaptopper Rosalie Boonstra!

Windows 14 inch

Rosalie Boonstra, een echte Swaptopper

In de bruisende wereld van de mode-industrie is een nieuwe naam op komst; Rosalie Boonstra.

De 26-jarige opkomende modeontwerpster brengt in haar prachtige en unieke jurken een sterke passie voor kleur en textuur naar voren en haar ontwerpen worden inmiddels gedragen door BN’ers en zijn al veel te zien geweest op verschillende catwalks en mode-events. Hiernaast heeft ze ook nog eens haar eigen bedrijf waarbij ze haar jurken verhuurd.
Swaptop is trots om bij al dit succes een subtiele, maar cruciale rol te mogen spelen!

Hoe het begon

Rosalie’s liefde voor mode werd al vroeg in haar leven gewekt. Geboren en getogen in het schilderachtige Friese Franeker, werd ze van jongs af aan geïnspireerd door haar moeder, die met liefde kleding maakte voor Rosalie en haar zus. Deze vroege blootstelling aan creativiteit en vakmanschap zette Rosalie op het pad van modeontwerp en bracht haar ertoe om haar droom na te jagen in de wereld van haute couture.

Na haar middelbare schooltijd besloot Rosalie haar passie voor mode verder te ontwikkelen door een opleiding te volgen in Fashion Design. Het was tijdens deze opleiding dat Rosalie haar vaardigheden verfijnde en haar eigen unieke stijl begon te ontwikkelen. Haar gedurfde en kleurrijke ontwerpen begonnen al snel de aandacht te trekken van critici en modekenners, waardoor ze een reputatie opbouwde als een opkomend talent in de mode-industrie.

Een echte “Talent to watch”

Rosalie veroverd nu langzaam de mode-industrie. Met artikelen in de Linda en Vogue’s wedding issue kreeg ze steeds meer naamsbekendheid. BN’ers dragen inmiddels haar ontwerpen, zoals Linda Hakeboom die één van haar ontwerpen droeg tijdens het Televisiering Gala of Maxime Meiland die haar ontwerp uitkoos als avondjurk voor haar trouwdag waarmee ze het tv-programma “Heb ik wat van je aan” op Net 5 won.
Haar ontwerpen werden op betoverende wijze tentoongesteld bij een expositie in het Markiezenhof in samenwerking met kunstenares en filmmaker Funda Erzade en gedragen door modellen tijdens de Vogue x Netflix garden party, een exclusief evenement waar mode-iconen samenkomen.
Eén van haar jurken werd zelfs in modehoofdstad Parijs op de catwalk vertoond, onder de Eiffeltoren tijdens de Fashion Week show van L’oreal!

Vogue riep haar laatst al uit tot “Vogue Talent to Watch” en Swaptop ziet haar ook zeker als een “Swaptop Talent to Watch”. Wat een Swaptopper!

Een unieke visie op mode

Wat Rosalie’s ontwerpen zo uniek maakt, is haar vermogen om de natuurlijke schoonheid en diversiteit van de wereld om haar heen vast te leggen in haar creaties. Geïnspireerd door alles, van de levendige kleuren van de onderwaterwereld tot de rijke texturen van de natuur, brengt Rosalie een gevoel van verwondering en verbeelding tot leven in elk van haar ontwerpen. Haar gebruik van materialen zoals tule, borduurwerk en transparante stoffen voegt een element van speelsheid en lichtheid toe aan haar collecties, waardoor haar ontwerpen zich onderscheiden van de massa. Door te spelen met vele lagen in haar ontwerpen krijgen haar stukken een dynamiek aspect, wat ze nog eens extra laat opvallen.

Een Duurzame Toekomst in de Mode

Maar Rosalie’s impact gaat verder dan alleen esthetiek; ze is ook een pionier op het gebied van duurzaamheid in de mode. Haar streven naar ethische productieprocessen en het gebruik van duurzame materialen weerspiegelt haar diepe toewijding aan het creëren van mode met een geweten. Door te werken aan het verminderen van haar ecologische voetafdruk en het promoten van een circulaire economie, inspireert ze anderen om hun steentje bij te dragen aan een meer duurzame toekomst.

Swaptop: Een Stille Kracht Achter de Schermen van de modeontwerpster

Een cruciaal onderdeel van Rosalie’s succesverhaal is de rol die Swaptop speelt als haar betrouwbare partner op het gebied van technologische ondersteuning. Toen haar oude laptop het niet meer trok, en haar budget voornamelijk op ging aan materialen en stoffen voor haar ontwerpen bood Swaptop uitkomst voor haar met toegang tot een krachtigere en efficiëntere Macbook Pro, die haar productiviteit aanzienlijk deed toenemen en zorgde dat ze haar geld kon blijven investeren in andere aspecten van haar snel groeiende bedrijf!

Met haar snel groeiende bedrijf waarmee ze haar ontwerpen verhuurd werd het steeds belangrijker om e-mails, gesprekken met klanten, internationale videogesprekken en website onderhoud goed bij te kunnen houden. Al deze administratieve werkzaamheden voert ze nu efficiënt uit met haar Macbook Pro van Swaptop.

Maar ook in andere aspecten, zoals haar ontwerpen of gewoon dagelijks leven gebruikt ze de laptop veel. Ze zit bijvoorbeeld ook veel achter haar Macbook, om nieuwe concepten uit te werken voor klanten, om te zoeken naar inspiratiebronnen, moodboards voor ontwerpen samen te stellen, om foto’s en bestanden op te slaan of zelfs om haar reis naar Parijs te plannen voor Fashion Week.

Al deze werkzaamheden worden een stuk sneller uitgevoerd dankzij haar abonnement bij Swaptop! En wij zijn stiekem best trots om zo’n groot talent met onze service te kunnen ondersteunen.

Ze is ook heel blij met de betrouwbaarheid van de laptop. Swaptop biedt namelijk een 48 uur Swap service als er iets mis is met haar Macbook. Een altijd werkende laptop is natuurlijk iets dat met haar drukke leven een enorme rust geeft, omdat ze weet dat ze hierdoor nooit lang zonder laptop zal komen te zitten en haar bedrijf met vertrouwen door kan zetten.

Hiernaast heeft Rosalie door te kiezen voor Swaptop, niet alleen haar eigen productiviteit en efficiëntie verbeterd, maar heeft ze ook haar steentje bijgedragen aan een meer duurzame en milieuvriendelijke benadering van technologie. Swaptop’s focus op het verminderen van de ecologische voetafdruk van laptops sluit perfect aan bij Rosalie’s streven naar duurzaamheid in de mode-industrie.

Een Toekomst van Innovatie en Inspiratie

Terwijl Rosalie blijft groeien en evolueren in haar carrière als modeontwerpster, zal Swaptop blijven fungeren als haar betrouwbare partner en ondersteunende kracht achter de schermen. Samen zullen ze blijven streven naar innovatie, duurzaamheid en excellentie in alles wat ze doen, en zullen ze een blijvende impact blijven maken in de wereld van mode en design.

Met haar unieke visie, grenzeloze creativiteit en toewijding aan duurzaamheid, staat Rosalie Boonstra aan de voorhoede van de mode-industrie, en met Swaptop aan haar zijde is er geen grens aan wat ze kan bereiken. Haar carrière belooft een toekomst vol innovatie, inspiratie en grenzeloze mogelijkheden voor de wereld van mode en design.

Rosalie Boonstra is een echte Swaptopper!

Onze populairste modellen!

Swaptop 14 Inch

Swaptop HP 14 inch Windows 10 Laptop

Vanaf €19,- per maand

Ons instap-model
Betaalbare kwaliteit

 • 8GB Werkgeheugen
 • Goed instap-model
 • Windows 10 Pro

Swaptop HP 14 inch Windows 11 Laptop

Vanaf €24,- per maand

Ons populairste model, krachtig & snel!
Top laptop van HP met krachtige specs

 • 16GB werkgeheugen
 • Zeer krachtige processor
 • Windows 11 Pro

Heb je een vraag over laptop leasen?

Vragen over onze HP laptops, onze service of wat een HP laptop leasen bij Swaptop nu precies voor jou kan betekenen? Wij staan je graag te woord!

Neem contact op

Swaptopper Spotlight: Lynn, een echte wereldreizigster

Lezen

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

 • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

  Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

 • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

  Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

 • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

  Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren