Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop lease voor studenten

Lees verder
Laptop lease voor studenten

Laptop lease voor studenten

Swaptop heeft de perfecte laptop voor scholieren en voor als je aan het eind van jouw geld nog een stukje maand over hebt. Swaptop biedt een snelle en duurzame laptop voor slechts €29,- per maand, zonder addertjes onder het gras. Je wordt nergens langer aan vastgehouden dan afgesproken. Na 2 maanden kan je gewoon maandelijks opzeggen, wij geloven niet in langdurige contracten.

Bij het kiezen van een laptop voor school is het belangrijk om na te denken over het gewicht en formaat van jouw laptop. Daarnaast moet een laptop uiteraard tegen een stootje kunnen zodat je met een gerust hart snel van college naar college kunt verplaatsen. Hier hebben wij vast over nagedacht en daarom is onze Swaptop de perfecte laptop voor studenten!

Oja, wij leveren de Swaptop met de nieuwste Windows 10 inclusief gratis Office van Libre, hiermee kan je direct aan de slag met al jouw Word en Excel documenten.

Wat maakt Swaptop de laptop voor studenten

Zorgeloos werken & levenslang garantie

Wij zorgen dat jouw Swaptop het altijd doet. Zijn er problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe en kan je weer doorwerken. Ook voor computer vragen, batterijvervanging en laptop reparaties kun je bij ons terecht. Kortom, je zit nooit zonder een goedwerkende laptop.

Betaalbaar

€29,- per maand zonder addertjes onder het gras en (na 2 maanden) maandelijks opzegbaar. Inclusief levenslang garantie en de allerleukste klantenservice van Nederland.

Duurzaam

Wij hebben als doel iedere laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid? Klik hier

Waarom Swaptop?

Een laptop nodig voor school? Of heeft je huidige laptop het begeven? Swaptop heeft de oplossing; Laptop lease voor studenten, altijd een werkende laptop voor een vast bedrag per maand.

De laptops van Swaptop zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een leasemodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee. Voor €29,- heb jij altijd een werkende snelle laptop met levenslang garantie. Heb je toch laptop problemen? Dan krijg jij binnen 48 uur gewoon een vervanger. We nemen graag een stukje stress weg tijdens je studie, zo kan je altijd doorwerken en iedere deadline halen.

Swaptop voldoet aan alle moderne eisen van een studenten laptop. Snel, stabiel, lichtgewicht en ideaal in gebruik.

Krachtig in prestatie

Laptop lease voor studenten via Swaptop is er omdat jij als student een computer nodig hebt met genoeg kracht en mobiliteit om je studie goed door te komen. Onze laptop heeft het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende programma’s. Sterker nog, wij leveren programma’s om te multi-tasken. Onze laptop lease je inclusief Office van Libre zodat je direct aan de slag kan met al je Microsoft Word, PowerPoint en Excel bestanden omdat wij weten dat dit ideaal past binnen jouw werkwijze.

De omschrijving in woord niet genoeg? Check de specs:

 • Intel Core i5 processor 2,4 GHz;
 • 8 GB DDR3 RAM geheugen;
 • 128 GB SSD;
 • 14 inch LED Widescreen;
 • SD Kaartlezer;

Lichtgewicht maar robuust gebouwd

Als student werk je zelden langdurig op dezelfde plaats. Wanneer je een laptop wil leasen is het dan ook belangrijk dat de laptop robuust gebouwd is en dit met lichte materialen gedaan is zodat je de laptop met gemak kunt verplaatsen. Met een draaggewicht van slechts 1.330 gram is Swaptop hier uiterst voor geschikt.

Werk samen met medestudenten

De Swaptop is voorzien van Office. De tekstverwerker, spreadsheet en het presentatieprogramma zijn zo ingericht dat je eenvoudig en snel documenten kunt delen om samen in 1 document te werken. Samen met een medestudent onderzoek doen op deze laptop? Het 14 inch UHD (1920 x 1080) Widescreen heeft het voordeel dat het zelfs vanaf een schuine hoek nog goed zichtbaar is. Kopje koffie erbij en gezellig van start met jullie nieuwe project.

Heb je een vraag over laptop lease voor studenten?

Vragen over de laptop, over de service of wat een laptop leasen bij Swaptop nu precies inhoudt? Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

Laptop huren

Lezen
Laptop huren

Werkplekbeheer uitbesteden

Lezen
Werkplekbeheer uitbesteden

Laptop lease zakelijk

Lezen
Laptop lease zakelijk

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€29,-

per maand
 • Levenslang garantie

  Niets zo vervelend als een laptop die snel leeg is. De batterij gaat op 1 acculading wel 6 uur mee.

 • Je zit nergens aan vast

  Minimaal 2 maanden lidmaatschap, maar daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren