Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop lease voor studenten

Swaptop biedt snelle en compacte Windows laptops of Macbooks tegen een vast laag maandelijks bedrag zonder lange contracten!

 • Levenslang service en garantie!
 • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar!
 • Altijd voordelig geprijsd, al een laptop vanaf €19,- per maand!

Gelijk een laptop leasen of meer weten over Laptop lease voor studenten?

Windows 12,5 inch

Laptop lease voor studenten

Laptop lease voor studenten bij Swaptop

Swaptop heeft de perfecte lease laptops voor studenten die graag aan het einde van de maand nog een zakcentje overhouden. Swaptop biedt een snelle en duurzame laptop al vanaf €19,- per maand! Geen onzin, geen poespas en geen adertjes onder het gras. Je wordt nergens langer aan vastgehouden dan afgesproken. Met een flexibel lease abonnement kun je na 3 maanden elke maand opzeggen! Als jij niet vast wil zitten aan een lang lease contract hoeft dat niet bij Swaptop.

Bij het kiezen van een laptop voor je studie die je wil leasen is het belangrijk om naast de specs die je nodig hebt over een aantal dingen na te denken. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht en formaat van jouw laptop, de laptops die je leased bij Swaptop zijn altijd enorm licht. Daarnaast moet een laptop uiteraard ook een beetje stootje kunnen zodat je met een gerust hart snel van college naar college kunt verplaatsen en bij Swaptop zorgen wij hiervoor onder andere door onze laptops te voorzien van een krasbestendige coating en morsbestendig toetsenbord. Dit maakt Swaptops de perfecte lease laptops voor Studenten! Klik hier om te leasen!

Wat maakt Swaptop de laptop voor studenten die willen leasen?

Zorgeloos werken & levenslang garantie

Wij zorgen dat jouw Swaptop het altijd doet. Zijn er problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe laptop en kan je weer doorwerken. Ook voor computer vragen, batterijvervanging en laptop reparaties kun je altijd bij ons terecht. Kortom, door te leasen bij Swaptop zit je nooit zonder een goedwerkende laptop.

Betaalbaar

Vanaf €19,- per maand zonder addertjes onder het gras en met een flexibel lease abonnement na 3 maanden, maandelijks opzegbaar. Inclusief levenslange garantie en de allerleukste en vriendelijkste klantenservice van Nederland.

Duurzaam

Wij hebben als doel iedere laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid en hoe duurzamer jij bezig bent door te leasen bij Swaptop? Klik hier en hier voor meer informatie!

Waarom leasen als student bij Swaptop?

Een laptop nodig voor school of je studie? Of heeft je huidige laptop het begeven? Swaptop heeft de oplossing; Laptop lease voor studenten, altijd een werkende laptop voor een vast bedrag per maand.

De laptops van Swaptop zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een leasemodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee. Al vanaf €19,- heb jij al een lease laptop die altijd werkt met levenslang garantie. Heeft je lease laptop problemen? Dan krijg jij binnen 48 uur gewoon een vervanger. We nemen graag dit stukje stress weg tijdens je studie, zo kan jij door te leasen altijd doorwerken en iedere deadline halen.

Swaptop voldoet aan alle moderne eisen van een lease laptop voor studenten. Snel, stabiel, lichtgewicht en ideaal in gebruik.

Lease laptops die krachtig zijn in prestatie

Laptop lease voor studenten via Swaptop zorgt er natuurlijk voor dat jij als student een computer hebt met genoeg kracht en mobiliteit om je studie goed door te komen. Onze lease laptops hebben het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende programma’s. Wij verhuren HP laptops voorzien van een krachtige processoren, snelle SSD’s en ruim voldoende werkgeheugen. Sinds kort kan je bij ons ook MacBooks en Macbook Pro’s huren, ideaal voor de Apple liefhebbers meer informatie daarover vind je hier.

De omschrijving in woord niet genoeg? Check de specs van al onze lease laptops hier

Lichtgewicht maar robuust gebouwd

Als student werk je zelden langdurig op dezelfde plaats en reis je vaak veel tussen je slaapplek en studie. Wanneer je een laptop wil leasen is het dan ook belangrijk om te kijken of deze laptop robuust gebouwd is en dit met lichte materialen gedaan is zodat je de laptop met gemak kunt verplaatsen. Alle Swaptop lease laptops zijn daarom altijd licht in gewicht en kunnen goed tegen een stootje dankzij hun extra krasbestendige coating en morsbestendig toetsenbord.

Werk samen met medestudenten

Samen met een medestudent onderzoek doen op deze laptop? Alle beeldschermen van onze lease laptops zijn IPS schermen. Dit heeft het voordeel dat het beeld zelfs vanaf een schuine hoek nog goed zichtbaar is. Kopje koffie erbij en gezellig van start met jullie nieuwe project.

Heb je een vraag over laptop lease voor studenten?

Vragen over de laptop, over de service of wat een laptop leasen bij Swaptop nu precies inhoudt? Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

Microsoft Antivirus Defender

Lezen

HP laptop leasen

Lezen

HP laptop huren

Lezen

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€24,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 11!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

   Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

   Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

   Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen