Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop lease voor bedrijven

Of u nu 10 medewerkers heeft of 100, Swaptop heeft altijd de beste oplossingen voor zakelijke laptop lease. Of het nu permanent is, tijdelijk of op projectbasis wij hebben veel ervaring en denken graag mee.
Laptop lease zakelijk

Laptop lease oplossingen

Met het zakelijk leasen van laptops bij Swaptop hebben jouw medewerkers altijd een professionele HP laptop met Windows, zonder hoge aanschafkosten. Wij hebben een flexibele oplossing gecreƫerd waarbij bedrijven hun werkplekken eenvoudig kunnen op en afschalen. Wij nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat uw hardware altijd optimaal presteert, toch problemen met een laptop? Dan wisselen wij hem direct om voor een ander.

Wij hebben diverse businesscases mogen invullen voor zowel klanten in het MKB met 10 werkplekken als voor grotere zakelijke klanten met meer dan 600 werkplekken. Wij denken graag proactief mee en kunnen de perfecte oplossing bieden in iedere situatie.

Waarom Swaptop?

We hebben inmiddels veel ervaring in het beheren van werkplekken voor bedrijven, iedere situatie is weer anders maar we hebben vrijwel altijd een passende oplossing. Of het nu gaat over het invullen van een tijdelijke werkplekbehoefte via zakelijke laptop lease of een intensievere samenwerking zoals het inregelen van een goede assetmanagement oplossing, wij kunnen het.

Al onze laptops zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een leasemodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee. Zolang je bij Swaptop een laptop leaset, heb je levenslang garantie op de hardware. Toch laptop problemen? Dan krijg je binnen 48 uur een vervanger.

Swaptop affiliate programma

Laten we samen de mogelijkheden bespreken