Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Hardware specificaties

Snelle 256GB
SSD Opslag

Krachtige Apple
M1 processor

8GB RAM

13,3'' HD scherm

Voorzien van MacOS

Toetsenbord verlichting

Batterijduur
tot 12 uur

De perfecte MacBook

Ontdek deze krachtpatser voor creativiteit en productiviteit – de MacBook Pro M1 13 inch Touch Bar! Met de revolutionaire M1-chip van Apple levert deze laptop ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie, waardoor je naadloos kunt multitasken, intensieve taken kunt uitvoeren en verbluffende projecten kunt creëren.

Met ons MacBook Pro M1 13 inch Touch Bar abonnement heb je levenslang garantie!

Verder is de MacBook Pro M1 13 inch Touch Bar voorzien van een hoge kwaliteit batterij die zorgt dat je tot 12 uur probleemloos kunt werken (afhankelijk van je programma’s) op 1 acculading en beschikt de MacBook over alle aansluitingen die je nodig hebt:

 • 2 x USB Type-C (2 x Thunderbolt)
 • 1 x Jack aansluiting / headphone
 • Bluetooth
 • WiFi
 • Apple Touch Bar

De M1 chip
Een revolutie!

De MacBook Pro met M1 chip is een enorme stap voorwaarts ten opzichte van de vorige processoren, ontdek waarom:

 • Architectuur: De M1-chip maakt gebruik van een ARM-architectuur, terwijl de Intel-processors gebaseerd zijn op de x86-architectuur. De ARM-architectuur is ontworpen om energie-efficiënter te zijn, wat betekent dat de M1-chip krachtige prestaties kan leveren bij een lager energieverbruik en dus langere batterijduur!
 • SoC (System on a Chip): De M1-chip integreert meerdere componenten zoals de CPU, GPU, Neural Engine en andere subsystemen op één enkele chip. Dit maakt een efficiëntere gegevensoverdracht mogelijk tussen deze componenten en vermindert de latentie, wat resulteert in betere prestaties en een lager stroomverbruik.
 • Prestaties: De M1-chip biedt indrukwekkende prestaties, zowel wat betreft rekenkracht als energie-efficiëntie.

Al deze factoren maken de M1-chip een aanzienlijke stap voorwaarts voor Apple en hebben geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de prestaties, energie-efficiëntie en gebruikerservaring van Macs. Bij Swaptop kan jij hem leasen / huren voor een vast bedrag per maand met levenslang garantie en service zolang je abonnement loopt.

Toetsenbord
verlichting

Deze MacBook is voorzien van toetsenbord verlichting. Handig voor als je in een donkere ruimte aan het werk bent! Daarnaast heeft hij de nieuwe Touch Bar future waarmee je razendsnel door het besturingssysteem van Apple kunt scrollen.

Retina
Display

Een overzichtelijk Crystal-clear display voor extreem duidelijk beeld. Het 13.3-inch scherm zorgt voor haarscherp beeld vanuit iedere hoek! De hoge resolutie van maar liefst 2560×1600 legt elk detail vast in levendige kleuren.

Wat zit er in de doos
William

Super snel geleverd en top functionerende laptop. Ik vind dit concept erg vernieuwend en verfrissend ✊?

W
Chantal

Goeie mooie laptop! Service is uitstekend als ik iets niet weet dan bel ik gewoon en wordt ik gelijk geholpen! Ben meer dan tevreden hierover!

C
Angelique

Ik had met spoed een laptop nodig ivm thuiswerken. Volgende dag direct een goed werkende laptop ontvangen! Betaalbaar en snel. Erg tevreden. Top concept!

A

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt, vanaf:

€55,-

per maand
 • Levenslang garantie

  Niets zo vervelend als een laptop die snel leeg is. De batterij gaat op 1 acculading wel 12 uur mee.

 • Je zit nergens aan vast

  We hebben ook een flexibel abonnement! 3 maanden lidmaatschap, hierna maandelijks opzegbaar.

Swaptop MacBook lease 1