Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Swaptop laptop abonnement

Windows 12,5 inch

Laptop lease voor studenten

Met een Swaptop laptop abonnement streven wij naar een duurzame circulaire economie en ontzorgen wij jou van IT-gedoe. Gebruik jij een laptop voor je werk? Studie? Of misschien gewoon om thuis te ontspannen. Iedereen heeft zijn reden, maar bijna iedereen in Nederland heeft tegenwoordig wel een laptop. Hier hangt vaak wel een flinke investering aan vast en als de laptop kapot gaat ligt de keuze vaak tussen; direct een nieuwe kopen, een dure reparatie en/of weken wachten tot het defect gerepareerd is. Met een Swaptop laptop abonnement heb je hier geen last meer van!

Het Swaptop laptop abonnement biedt meer dan een laptop, wij nemen al je zorgen weg. Voor iedereen die niet graag in één keer zijn salaris of studiefinanciering wil uitgeven aan een laptop biedt Swaptop al een laptop abonnement vanaf slechts €19,- per maand. Problemen? Je hebt bij ons laptop abonnement levenslang garantie en support. Laptop kapot? Met je abonnement heb je binnen 48 uur weer een nieuwe laptop zodat je nooit lang stil staat en weer snel door kunt. Sluit nu je abonnement af!

3 redenen om een Swaptop laptop abonnement te nemen

Zorgeloos werken zonder stress over je laptop

Ben jij geen whizzkid als het om laptops gaat? Wij wel! Een laptop abonnement sluit je bij ons ook af voor optimaal gemak. Wij installeren, onderhouden, repareren. Heb je problemen met de laptop? Geen zorgen, we proberen je eerst op afstand te helpen! Lukt dit niet? Dan krijg je binnen 48 uur een nieuwe laptop geleverd. Ook voor vragen over je laptop kun bij Swaptop terecht. Onze support staat voor je klaar!

Een laptop met gepaste kracht

Wij hebben inmiddels duizenden laptops verhuurd, wij weten dan ook wat de meeste gebruikers nodig hebben; een snelle, betrouwbare en stevige laptop die je makkelijk mee kan nemen. Alle Swaptop laptops worden geleverd met de nieuwste software. Ook hebben ze natuurlijk krachtige processoren, een SSD en voldoende ram. Alle laptops worden goed onderhouden, hierdoor zijn ze altijd snel!

Een laptop abonnement bij Swaptop is duurzamer

Tijdens het produceren van laptops wordt er per laptop gemiddeld 350 kg CO2 uitgestoten, 190.000 liter water gebruikt en heel veel andere grondstoffen gebruikt. Dit is erg schadelijk voor het milieu, zeker wanneer je beseft dat laptops veel langer mee kunnen dan wat er nu in de praktijk gebeurd. Door het structureel onderhouden, repareren, upgraden en refurbishen van laptops kan Swaptop de levensduur van laptops aanzienlijk verlengen waardoor er minder laptops geproduceerd hoeven worden. Veel beter voor het milieu dus!
Meer lezen over duurzaamheid? Klik hier en hier!

Goedkoop laptop abonnement voor elke scholier

 

Ook voor scholieren is een laptop abonnement bij Swaptop zeer aantrekkelijk. Swaptop werkt ook samen met verschillende universiteiten en hogescholen, zoals Wageningen Universiteit. Hiernaast heeft Swaptop vaak verschillende acties en kortingscodes voor studenten! Zoals onze HP studentenkorting of Apple studentenkorting!

Laptop Abonnement proberen? Dat kan!

Wil je onze service proberen zonder er gelijk een jaar of meer aan vast te zitten? Dat is mooi, bij ons kan je namelijk een flexibel abonnement aangaan. Hierbij kun je na 3 maanden al maandelijks opzeggen. Zo zit je nergens lang aan vast.

Een laptop huren is duurzaam

Handzaam en functioneel zo’n laptop abonnement, maar duurzaam? Dat is niet iets waar je gelijk aan denkt. Swaptop vindt duurzaamheid erg belangrijk. Wist je dat bij het maken van een laptop 350 kg CO2 wordt uitgestoten? Of dat er 190.000 liter water gebruikt wordt bij het produceren van een laptop? Dit zit met name in het productieproces en de materiaalkeuze. Maar denk ook eens aan je eigen energieverbruik. Wanneer je een goed onderhouden laptop hebt gaat hij veel langer mee zonder dat je hem hoeft op te laden. Dit scheelt jou veel ‘’laadstress’’ en is ook nog eens goed voor het milieu. Door langer gebruik van laptops, voorkomen we meer elektronisch afval.

Swaptop streeft naar een circulaire wereld

Laptop kapot? Wij ruilen hem meteen om voor een ander! De kapotte wordt door ons opnieuw gerepareerd, gerefurbished en soms zelfs geupgrade, zodat hij weer klaar is voor een nieuwe ronde. Zo draagt het Swaptop laptop abonnement bij aan een duurzame wereld, en beperken we samen de CO2 uitstoot met ieder laptop abonnement.

Meer lezen over de duurzaamheid van Swaptop? Klik hier en hier!

Neem contact op

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Duurzame laptop? Kies voor Swaptop!

Lezen
Duurzame laptop? Kies voor Swaptop!

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€24,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 11!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

   Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

   Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

   Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen