Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Swaptop laptop abonnement ontzorgt

Lees verder
Laptop lease voor studenten

Met het Swaptop laptop abonnement streven wij naar een duurzame circulaire economie en ontzorgen wij jou van IT-gedoe. Gebruik jij een laptop voor je werk? Studie? Of misschien gewoon om thuis te ontspannen. Iedereen heeft zijn reden, maar vrijwel elk huishouden in Nederland heeft een computer en velen kiezen in dat geval voor een laptop. Hier hangt vaak wel een flinke investering aan vast en als de laptop kapot gaat ligt de keuze vaak tussen; direct een nieuwe kopen, een dure reparatie en/of weken wachten tot het defect gerepareerd is.

Het Swaptop laptop abonnement biedt meer dan een laptop, wij ontzorgen. Voor iedereen die niet graag in één keer hun salaris of studiefinanciering wil uitgeven aan een laptop biedt Swaptop een laptop abonnement voor slechts €29,- per maand. Problemen? Je hebt bij ons laptop abonnement levenslang garantie en wij ruilen jouw laptop bij problemen binnen 48uur om voor een ander zodat je nooit lang stil staat en weer snel door kunt.

Swaptop laptop abonnement bestaat om 3 belangrijke redenen

Zorgeloos werken

Ben jij geen whizzkid als het om computers gaat? Wij wel! Een laptop huur je bij ons voor optimaal gemak. Wij installeren, onderhouden, repareren en doen dit allemaal in jouw regio. Heb je problemen met de laptop? Geen zorgen, binnen 48 uur leveren we een nieuwe bij je af.

Gepaste kracht

Wij hebben inmiddels duizenden laptops verhuurd, wij weten dan ook wat de meeste gebruikers nodig hebben; een snelle, betrouwbare laptop die makkelijk is mee te nemen. De Swaptop wordt geleverd met de nieuwste Windows 10, Office van Libre waarmee je direct aan de slag kan met al je Microsoft Word, Excel en PowerPoint bestanden en de garantie dat je snel en efficiënt met deze programma’s kan werken en schakelen.

Duurzaam

Tijdens het produceren van laptops wordt er per laptop gemiddeld 350 kg CO2 uitgestoten. Dit is erg schadelijk voor het milieu, zeker wanneer je beseft dat laptops veel langer mee kunnen dan wat er nu in de praktijk gebeurd. Door het structureel onderhouden en refurbishen van laptops kan Swaptop de levensduur van laptops aanzienlijk verlengen waardoor er minder laptops geproduceerd hoeven worden.

Praktisch voor elke scholier

Laptop Abonnement proberen? Dat kan!

Wil je onze service proberen zonder er gelijk aan vast te zitten? Dat is mooi, bij ons kan je namelijk (na 2 maanden) maandelijks opzeggen. Zo zit je nergens lang aan vast.

Duurzaam met ons laptop abonnement

Handzaam en functioneel zo’n laptop, maar duurzaam? Dat is niet iets waar je gelijk aan denkt. Swaptop vindt duurzaamheid erg belangrijk. Wist je dat bij het maken van een laptop 350 KG co2 wordt uitgestoten? Dit zit met name in het productieproces en de materiaalkeuze. Maar denk ook eens aan je eigen energieverbruik. Wanneer je een goed onderhouden laptop hebt gaat hij veel langer mee zonder dat je hem hoeft op te laden. Dit scheelt jou veel ‘’laadstress’’ en is ook nog eens goed voor het milieu. Door langer gebruik van computers, voorkomen we meer elektronisch afval.

Een circulaire wereld

Laptop kapot? Wij ruilen hem meteen om voor een ander! De kapotte wordt door ons opnieuw gerefurbished, zodat hij weer klaar is voor een nieuwe ronde. Zo draagt het Swaptop laptop abonnement bij aan een duurzame wereld, en beperken we samen de CO2 uitstoot van iedere laptop die wij verhuren.

Zo is de cirkel rond.

Neem contact op

Computer voor ouderen

Lezen
Computer voor ouderen

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€29,-

per maand
  • Levenslang garantie

    Niets zo vervelend als een laptop die snel leeg is. De batterij gaat op 1 acculading wel 6 uur mee.

  • Je zit nergens aan vast

    Minimaal 2 maanden lidmaatschap, maar daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren