Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop lease zakelijk

Lees verder
Laptop lease zakelijk

Laptop lease zakelijk

Met het zakelijk leasen van laptops bij Swaptop hebben jouw medewerkers altijd een professionele HP laptop met Windows, zonder hoge aanschafkosten. Wij hebben een flexibele oplossing gecreëerd waarbij bedrijven hun werkplekken eenvoudig kunnen op en afschalen. Wij nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat uw hardware altijd optimaal presteert, toch problemen met een laptop? Wij wisselen hem binnen 48 uur om voor een ander.

Wij hebben diverse businesscases mogen invullen voor zowel klanten in het MKB met 10 werkplekken als voor grotere zakelijke klanten met meer dan 600 werkplekken. Wij denken graag proactief mee en kunnen de perfecte oplossing bieden in iedere situatie.

Complete ontzorging / werkplekbeheer

Wij zorgen dat iedere laptop het altijd doet. Toch problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe en kunnen medewerkers altijd door. Computervragen, batterijvervanging en reparaties nemen wij uit handen zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Betaalbaar & flexibel

Je least zakelijk al een laptop vanaf €18,18 ex btw / maand. Daarnaast hebben we ook flexibele contracten voor tijdelijke werkplekoplossingen.

Duurzaam

Wij hebben als doel iedere laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid? Klik hier

Waarom Swaptop?

We hebben inmiddels veel ervaring in het beheren van werkplekken voor bedrijven, iedere situatie is weer anders maar we hebben vrijwel altijd een passende oplossing. Of het nu gaat over het invullen van een tijdelijke werkplekbehoefte via zakelijke laptop lease of een intensievere samenwerking zoals het inregelen van een goede assetmanagement oplossing, wij kunnen het.

Al onze laptops zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een leasemodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee. Zolang je bij Swaptop een laptop leaset, heb je levenslang garantie op de hardware. Toch laptop problemen? Dan krijg je binnen 48 uur een vervanger.

Krachtig in prestatie

 • Intel Core i5 processor 2,4 GHz;
 • 8 GB DDR3 RAM geheugen;
 • 128 GB SSD;
 • 14 inch LED Widescreen;
 • SD Kaartlezer;
 • Windows 10 Pro
 • TPM chip voor schijf encryptie

HP EliteBook

Voor zakelijke laptop lease werken wij met de HP EliteBook, altijd voorzien van bovengenoemde specs en in overleg kan dit uitgebreid worden. Al onze computers zijn voorzien van een TPM chip voor schijf encryptie.

Servicedesk

Wij willen onze klanten volledig ontzorgen, wij kunnen de servicedesk verzorgen alle hardware vragen en problemen van medewerkers uit handen nemen.

Heb je een vraag over zakelijke laptop lease?

Ieder bedrijf is anders maar wij denken graag mee, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om eens te sparren of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Werkplekbeheer uitbesteden

Lezen
Werkplekbeheer uitbesteden

MacBook leasen / huren

Lezen
MacBook leasen / huren

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€29,-

per maand
 • Levenslang garantie

  Niets zo vervelend als een laptop die snel leeg is. De batterij gaat op 1 acculading wel 6 uur mee.

 • Je zit nergens aan vast

  Minimaal 2 maanden lidmaatschap, maar daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren