Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop lease zakelijk

Windows 14 inch

Laptop lease zakelijk

Laptop lease zakelijk

Met het zakelijk leasen van laptops bij Swaptop hebben jouw medewerkers altijd een professionele HP laptop met Windows, zonder hoge aanschafkosten. Bij Swaptop hebben we een flexibele lease oplossing gecreëerd waarbij bedrijven hun werkplekken eenvoudig kunnen op en afschalen. Swaptop neemt alles uit handen en zorgen ervoor dat uw hardware altijd optimaal presteert, toch problemen met een lease laptop? Wij wisselen hem binnen 48 uur om voor een ander.

Swaptop heeft inmiddels diverse businesscases mogen invullen met ons zakelijk lease aanbod voor zowel zakelijke klanten in het MKB met 10 werkplekken als voor grotere zakelijke klanten met meer dan 600 werkplekken. Wij denken graag proactief mee en kunnen de perfecte oplossing bieden in iedere situatie om zo tot een mooie lease oplossing te komen.

Complete ontzorging / werkplekbeheer dankzij leasen

Swaptop zorgt ervoor dat iedere zakelijke laptop die je leased het altijd doet. Toch problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe en kunnen medewerkers altijd door. Computervragen, batterijvervanging en reparaties nemen wij uit handen zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Betaalbaar & flexibel

Je least zakelijk al een laptop vanaf €18,18 ex btw / maand. Daarnaast hebben we ook flexibele lease contracten voor tijdelijke zakelijke werkplekoplossingen.

Duurzaam

Het doel bij Swaptop is om iedere laptop die wij leasen zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid? Klik hier en hier voor meer informatie!

Waarom zakelijks laptops leasen bij Swaptop?

We hebben inmiddels veel ervaring in het beheren van werkplekken voor bedrijven, iedere situatie is weer anders maar we hebben vrijwel altijd een passende oplossing. Of het nu gaat over het invullen van een tijdelijke werkplekbehoefte via zakelijke laptop lease of een intensievere samenwerking zoals het inregelen van een goede assetmanagement oplossing, wij kunnen het.

Al onze laptops zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een leasemodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee. Zolang je bij Swaptop zakelijk een laptop leased, heb je levenslang garantie op de hardware. Toch laptop problemen? Dan krijg je binnen 48 uur een vervanger.

Krachtig in prestatie

Alle zakelijke laptops die wij leasen zijn echte werkpaarden. Ze zijn gemaakt om lange uren zonder problemen werk te verrichten. Voor designers of andere personeelsleden die net nog wat meer kracht nodig hebben, hebben wij ook modellen met dedicated grafische kaarten, grotere schermen en meer. Zo weet je zeker dat als je zakelijk leased bij Swaptop, al je werknemers voorzien zijn van een laptop die bij hen past.

HP EliteBook

Met ons aanbod in zakelijke laptop lease werken wij voornamelijk met de HP EliteBook, altijd voorzien van de beste specs die in overleg ook nog kunnen worden uitgebreid. Al onze zakelijke computers zijn ook voorzien van een TPM chip voor schijf encryptie.

Servicedesk

Voor al onze zakelijke klanten zorgen wij voor een zo volledig mogelijke ontzorging. Wij kunnen voor onze zakelijke leasecontracten de servicedesk verzorgen. Hier kunnen je medewerkers terecht met al hun hardware vragen en problemen. Onze servicedesk zal ze adviseren of op afstand helpen. Mocht er een laptop sneuvelen of een probleem zijn dat wij niet op afstand kunnen oplossen, dan zorgen wij binnen 48 uur dat je werknemer een nieuwe laptop heeft. Hierdoor zal het werk nooit te lang stil komen te liggen door hardwareproblemen.

Heb je een vraag over zakelijke laptop lease?

Wij snappen dat elk bedrijf anders is en denken graag mee om tot een zo volledig mogelijk lease contract te komen, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om eens te sparren of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Apple MacBook huren

Lezen

Apple MacBook abonnement

Lezen
MacBook leasen / huren

Werkplekbeheer uitbesteden

Lezen
Werkplekbeheer uitbesteden

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

    Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

    Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

    Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren