Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Macbook Studentenkorting bij Swaptop

Claim nu tot wel 15% korting op je inschrijfkosten met Macbook studentenkorting!
Gebruik kortingscode MacStKo2024 en krijg 10 euro korting op je aanmeldkosten!

Macbook Studentenkorting

Bij Swaptop willen wij voor iedere student Macbook studentenkorting toepassen op hun abonnement. Deze studentenkorting kan toegepast worden op al onze Macbooks. Zowel de Macbook air als Macbook pro en Macbook pro touchbar.

Wanneer krijg je Macbook studentenkorting?

Door onze speciale kortingscode te gebruiken voor Macbook studentenkorting kun je als student extra korting krijgen op al onze Macbooks! Het enige wat je moet doen is deze kortingscode invoeren als je aankomt bij de winkelwagen. De kortingscode is helaas niet te gebruiken met eventuele andere kortingscodes en is alleen geldig tot het einde van de 2024 Back 2 School periode.

De kortingscode is: MacStKo2024

Hoeveel is de Macbook studentenkorting?

Met onze Macbook studentenkorting kortingscode krijg jij 10 euro korting op je eerste betaling voor een Swaptop. Dit is een korting tot wel 15%! Deze betaling is voor de eerste 2 maanden en eventuele inschrijfkosten. Of je inschrijfkosten hebt of niet ligt aan het abonnement dat je kiest. Zo heb je bij een 1 of 2 jaar abonnement helemaal geen inschrijfkosten!

Hoe weet ik of een Macbook geschikt is voor mijn studie?

Onze Macbooks zijn zeer geschikt voor studenten. Ze zijn zeer snel en starten rap op dankzij de SSD, krachtige i5 processor en 8gb ram. Microsoft programma’s zoals Word en Photoshop kunnen ze moeiteloos draaien en zelfs lichtere games kunnen ze goed aan! Gaat je Macbook kapot? Dan zorgen wij dat je een nieuwe krijgt, zodat je gelijk weer door kan werken! Ze zijn ook nog eens heel licht en dun waardoor ze niet zo zwaar zijn in je tas en jij geen last krijgt van je rug!

Nog meer korting!

Naast de Macbook studentenkorting wordt er ook korting toegepast op langer lopende abonnementen. Zo hebben de 1 en 2 jaar abonnementen geen inschrijfkosten en ook een lager maandbedrag dan het variabele abonnement.

Ook hebben wij vaak scherpe acties tijdens het back 2 school seizoen. Zo kreeg je bij onze laatste back 2 school actie bij een abonnement van 1 of 2 jaar een gratis muis en laptoptas!

Wil jij nóg meer Macbook studentenkorting?

Zou jij graag nóg meer korting krijgen op je Swaptop abonnement? Vertel dan je hogeschool of universiteit over ons! Neem hiernaast ook contact op met ons door ons een mailtje te sturen waarin je jouw school benoemt, dan zullen wij contact zoeken met jouw hogeschool of universiteit om een samenwerking op te zetten! Onze samenwerkingen met scholen zorgen ervoor dat de studenten vaak een flinke korting krijgen op hun maandbedrag!

Nog vragen over laptop huren?

Wij helpen je graag!

William

Super snel geleverd en top functionerende laptop. Ik vind dit concept erg vernieuwend en verfrissend ✊?

W
Chantal

Goeie mooie laptop! Service is uitstekend als ik iets niet weet dan bel ik gewoon en wordt ik gelijk geholpen! Ben meer dan tevreden hierover!

C
Angelique

Ik had met spoed een laptop nodig ivm thuiswerken. Volgende dag direct een goed werkende laptop ontvangen! Betaalbaar en snel. Erg tevreden. Top concept!

A

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€39,-

per maand

Swaptop Macbook Pro 13 Inch!

   • Levenslang garantie, altijd een werkende Macbook

    Mankeert je Macbook iets? Dan Swappen we je Macbook binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende Macbook!

   • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

    Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

   • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

    Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand en een Macbook vanaf €39,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren