Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Swaptopper Spotlight: Lynn, een echte wereldreizigster

Onze Swaptoppers huren laptops en Macbooks tegen een vast laag maandelijks bedrag zonder lange contracten!

 • Levenslang service en garantie!
 • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar!
 • Altijd voordelig geprijsd, al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Bestel gelijk jouw Swaptop, en start jouw weg naar Swaptopper! Of lees eerst over Swaptopper Lynn!

Windows 14 inch

Lynn, een echte Swaptopper

Stel je voor: de vrijheid om de wereld rond te reizen, om de prachtige landschappen van Zuid-Amerika te verkennen, door de woestijnen van Namibië te trekken en te genieten van de culturele rijkdom van Colombia – dit alles terwijl je je werk op afstand doet, gewoon met een laptop in je rugzak. Dat is precies het avontuur van Lynn, een wereldreizigster die haar dromen najaagt met behulp van Swaptop.

Het waarmaken van dromen en het begin van avonturen

“Reizen is voor mij altijd een passie geweest,” vertelt Lynn terwijl ze haar opwindende reisverhaal deelt. Het begon allemaal in 2011, toen ze acht maanden lang op Curaçao woonde. Hierna deed ze al snel haar eerste backpackreis in 2012 en begon het steeds meer te kriebelen. “Toen ik uiteindelijk in 2016 helemaal alleen door azië heb gereisd, wist ik dat ik dit nog meer wilde doen, maar dan zonder een einddatum.”

Hierna duurde het nog even voordat haar wilde avonturen dan ook echt konden beginnen. Er moest nog wat gespaard worden en ook de Corona-pandemie zorgde voor enige vertraging. 5 jaar later, in 2021 zei Lynn haar baan op bij Unilever en begon ze als freelancer. “Hierdoor, en dankzij mijn laptop van Swaptop, kon ik aan mijn wereldreis beginnen door remote te werken.” En in oktober 2022 was het dan zo ver en kon ze haar dromen waar gaan maken.

De hele wereld rond

Sindsdien heeft ze een groot deel van de wereld verkend, van Azië tot Zuid-Amerika en nu Zuidelijk Afrika, inmiddels heeft ze al 60 verschillende landen bezocht. “Van Oud en Nieuw vieren in Rio de Janeiro tot de vulkanen in El Salvador en bijna alles daar tussenin. We hebben bergen beklommen in Patagonië, de Amazone in Bolivia bezocht, de Inca Trail in Peru gelopen en genoten van witte stranden in San Blas. We hebben samen zoveel mooie avonturen beleefd en herinneringen gemaakt.”

En ja, dat lees je goed, “samen”. Lynn reist inmiddels namelijk met haar vriend die gelukkig enthousiast met haar meedroomt in het bereizen van de hele wereld en met haar mee vertrok in 2022.

“Het grootste avontuur begon in augustus.” Verteld Lynn verder. “We hebben onze eigen 4×4 met daktent gekocht om door Zuidelijk Afrika te gaan overlanden. Inmiddels hebben we al 15.000 kilometer afgelegd en als ik drie woorden moet kiezen om dit samen te vatten, dan zijn het wild, puur en avontuurlijk.”

Swaptop, de perfecte reispartner voor een wereldreiziger

Op al haar epische reizen heeft Lynn haar laptop bij de hand gehad, dankzij Swaptop. “Ik werk ongeveer 10 uur per week op afstand,” legt ze uit. “Dit stelt me in staat om genoeg inkomen te genereren om maandenlang te kunnen reizen zonder me zorgen te maken over mijn budget.” Het stelt haar niet alleen in staat om te werken, maar ook om al haar prachtige reisfoto’s te bewerken en herinneringen vast te leggen. “Mijn laptop is echt onmisbaar in mijn dagelijkse reisleven.” Benadrukt Lynn.

Maar waarom koos ze voor Swaptop? Lynn legt uit dat de gedachte aan het dragen van een dure laptop tijdens haar avonturen haar zorgen baarde. “Het idee dat er iets mis kan gaan, zoals diefstal of schade, maakt het moeilijk om zo’n groot bedrag te rechtvaardigen. Zeker als ik dat spaargeld ook in mijn reis kan steken.”
Swaptop bood daarom de perfecte oplossing, waardoor ze zonder risico kon genieten van haar reizen en geen hoge initiële kosten had. “Ik ben dol op mijn Macbook, het is echt een geweldig apparaat!” Ze herinnert zich zelfs een keer dat de accu van haar laptop in Colombia moest worden vervangen, en Swaptop dit keurig heeft vergoed, waardoor ze langer kon reizen zonder haar budget te overschrijden. “Voor een soortgelijk bedrag kon ik in Zuid-Afrika ook de hoogste bungee jump van de wereld doen, met zeehondjes snorkelen en mee met een safari te paard!”
Het heeft haar reiservaring enorm beïnvloed! “Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer spaargeld over had voor mijn reizen, en zonder zorgen mijn werk kan uitvoeren.”

De beste remote werkplekken volgens een wereldreiziger

Lynn heeft met haar Swaptop-laptop al meer dan 22 landen bezocht, en deelt graag haar favoriete plekken om remote te werken.

1. Kaapstad in Zuid-Afrika

Fantastische faciliteiten vergelijkbaar met Europa maar dan een stuk goedkoper. En maar een uurtje tijdsverschil met Nederland. Ideaal dus!

2. Cartagena in Columbia

Een heerlijke stad vol Spaanse sferen, gekleurde huisjes, en fijne koffie barretjes. En dat allemaal in een tropisch gebied met heel goed internet!

3. Curaçao

Nederland maar dan in de carribean. Betrouwbaar internet, maar dan een hele relaxte vibe!

Advies van een ervaren reiziger over laptops

Voor medereizigers die overwegen een laptop te huren, heeft Lynn een duidelijke boodschap: “Ik zou iedereen aanraden om een laptop te huren, niet alleen voor het leven als reiziger, maar ook voor het dagelijks leven. Door te kiezen voor het huren van een laptop, bespaar je niet alleen op de aanschafkosten, maar ook op het risico van beschadiging of diefstal. Swaptop biedt een uitstekende service, zelfs op afstand, en zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot een goed functionerende laptop. Swaptop blijft voor mij de oplossing.”

De toekomstige avonturen

Wat zijn nu de toekomstplannen van Lynn? “We zijn ons nu aan het voorbereiden op onze laatste maand avontuur in zuidelijk Afrika, na een laatste reparatie aan de auto (hopen wij) vertrekken we morgen naar de woestijn van Namibië. Hierna hopen we de auto te verkopen en de laatste 2 maanden van deze wereldreis, in Azie te kunnen ontspannen.” Na al het reizen zullen Lynn en haar vriend ‘over-zomeren’ in Nederland en daarbij wat werken om weer wat spaargeld op te bouwen voor de volgende reizen in de winter. Ook hierbij zal ze haar laptop intensief gaan gebruiken en nodig hebben.
“Momenteel moeten we elke keer nog wat bijverdienen in de zomers en gaan we iedere winter ergens anders heen.” Het liefst zou ze financieel vrij zijn om dit niet meer te hoeven doen. “Helaas ben ik daar nu nog heel veel jaren van verwijderd. Maar onder andere dankzij de hulp van Swaptop ga ik daar zeker komen!”

Conclusie

Het verhaal van Lynn illustreert perfect de vrijheid en flexibiliteit die mogelijk is dankzij Swaptop. Met een laptop in haar tas en de wereld aan haar voeten, blijft ze haar dromen najagen en geweldig mooie reizen maken, ongehinderd door grenzen of beperkingen.

Lynn is een echte Swaptopper!

Onze populairste modellen!

Swaptop 14 Inch

Swaptop HP 14 inch Windows 10 Laptop

Vanaf €19,- per maand

Ons instap-model
Betaalbare kwaliteit

 • 8GB Werkgeheugen
 • Goed instap-model
 • Windows 10 Pro

Swaptop HP 14 inch Windows 11 Laptop

Vanaf €24,- per maand

Ons populairste model, krachtig & snel!
Top laptop van HP met krachtige specs

 • 16GB werkgeheugen
 • Zeer krachtige processor
 • Windows 11 Pro

Heb je een vraag over laptop leasen?

Vragen over onze HP laptops, onze service of wat een HP laptop leasen bij Swaptop nu precies voor jou kan betekenen? Wij staan je graag te woord!

Neem contact op

Swaptopper Spotlight: Modeontwerpster Rosalie Boonstra

Lezen

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

 • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

  Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

 • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

  Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

 • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

  Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren