Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

DAAS – Device As A Service

DAAS

DAAS – Device as a service

DAAS oplossingen, je hoort er steeds vaker over. Ook bij Swaptop kunnen wij zakelijke DAAS oplossingen aanbieden aan bedrijven. Maar wat is DAAS nu eigenlijk? DAAS staat voor device as a service, het is een zakelijke dienstverlening waar veel bedrijven gebruik van maken. Je kan het zien als een laptop-abonnement waarbij je betaald voor het gebruik van een laptop en niet voor het bezit. Bij het afnemen van een zakelijke DAAS oplossing wordt je als bedrijf volledig ontzorgt. Als er een probleem is lossen wij dit meteen op, je hebt levenslange garantie en hebt altijd toegang tot onze klantenservice. Defecte laptop? Wij zorgen ervoor dat hij binnen 48 uur wordt vervangen.

3 voordelen van DAAS

1. Levenslang garantie en service met DAAS

Wij zorgen dat de afgenomen laptops het altijd doen. Zijn er problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe en kan er weer doorgewerkt worden. Ook voor computervragen, batterijvervanging en advies over gebruik kun je bij ons terecht. Wij willen onze klanten compleet ontzorgen.

2. Bespaar op IT kosten met DAAS

Geen hoge investeringen voor de aanschaf van nieuwe laptops. Bij Swaptop betaal je €29,- per maand (inclusief BTW!) zonder addertjes onder het gras en (na 2 maanden) maandelijks opzegbaar. Aanvullende wensen? Voor bedrijven maken we vaak offertes op maat omdat ieder bedrijf net weer iets anders is. Interesse in een DAAS oplossing op maat? info@swaptop.nl

3. Duurzaam & circulair met DAAS

Wij hebben als doel iedere laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid? Klik hier

Waarom Swaptop?

Een laptop nodig voor je bedrijf, jezelf of werknemers? Met onze zakelijke DAAS oplossing ontzorgen we jouw bedrijf van gedoe met laptops.

De laptops van Swaptop zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een abonnementsmodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken op een circulaire manier wat niet alleen goed is voor milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Voor €29,- per maand (inclusief BTW!) heb jij altijd een werkende snelle laptop met levenslang garantie. Heb je toch laptop problemen? Dan krijg jij binnen 48 uur gewoon een vervanger. We nemen graag een stukje stress weg in ieder bedrijf, het is belangrijk dat er altijd doorgewerkt kan worden en iedereen zich kan focussen waar hij of zij goed in is.

Swaptop voldoet aan alle moderne eisen van een zakelijke laptop. Snel, stabiel, veilig (alle laptops hebben o.a. een TPM chip) en ideaal in gebruik.

Krachtig, veilig en up-to-date

Onze specs:

 • HP EliteBook
 • TPM Chip voor extra veiligheid
 • Intel Core i5 processor 2,4 GHz;
 • 8 GB DDR3 RAM geheugen;
 • 128 GB SSD;
 • 14 inch LED Widescreen;
 • SD Kaartlezer;

Aanvullende wensen? Wij maken voor veel bedrijven DAAS oplossingen op maat, neem gerust contact met ons op voor een maatoplossing via info@swaptop.nl

Robuust en modulair gebouwd

Circulariteit vinden wij belangrijk, daarnaast moet een laptop snel kunnen worden gerepareerd. Al onze laptops zijn zo gebouwd dat ze snel en eenvoudig door ons te repareren zijn, ook hebben wij altijd voldoende onderdelen op voorraad.

Veilige oplossing

Al onze laptops zijn voorzien van een TPM chip, daarnaast worden alle laptops na beëindiging van de DAAS overeenkomst professioneel gewist (inclusief certificaten hiervan) zodat de data ook echt 100% is verdwenen.

Heb je een vraag over onze zakelijke DAAS oplossingen?

Vragen over de laptop, over de service of wat een DAAS – Device as a service oplossing bij Swaptop nu precies inhoudt? Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

Swaptop laptop abonnement

Lezen
Laptop lease voor studenten

Duurzame laptop? Kies voor Swaptop!

Lezen
Duurzame laptop? Kies voor Swaptop!

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

 • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

  Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

 • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

  Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

 • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

  Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren