Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop huren voor studenten

Lees verder
Laptop huren particulier

Laptop huren voor studenten? Zoek niet verder, Swaptop heeft dé oplossing! Of je nu een laptop nodigt hebt om te studeren, voor je werk of gewoon om privé je zaken te regelen wij hebben de beste oplossing. Altijd een snelle, perfect werkende laptop inclusief levenslang garantie en Office (Libre) zodat je direct aan de slag kan met al je Word en Excel bestanden.

Swaptop verhuurt laptops om 3 belangrijke redenen

Zorgeloos werken & levenslang garantie

Wij zorgen dat jouw Swaptop het altijd doet. Zijn er problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe en kan je weer doorwerken. Ook voor laptop vragen, batterijvervanging en laptop reparaties kun je bij ons terecht. Kortom, je zit nooit zonder een goedwerkende laptop.

Snel!

Laptop huren voor studenten via Swaptop is er omdat je ook als particulier een goede, snelle en betrouwbare laptop wilt. Onze laptop heeft het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende programma’s. Onze laptop huur oplossing is inclusief Office (Libre) zodat je direct aan de slag kan met al je Microsoft Word, PowerPoint en Excel bestanden.

Duurzame laptop huur

Wij hebben als doel iedere laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid? Klik hier

Waarom Swaptop

De laptops van Swaptop zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een leasemodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee.

Swaptop voldoet aan alle moderne eisen van een laptop voor particulieren. Snel, stabiel, lichtgewicht, veilig en ideaal in gebruik.

Wat voor laptop huur ik als student?

Snelle laptop!

Wij verhuren HP EliteBooks voorzien van een krachtige i5 processor, snelle SSD harde schijf en 8GB werkgeheugen. Sinds kort bieden wij ook een MacBook huur oplossing aan voor de Apple liefhebbers meer informatie daarover vind je hier.

Lichtgewicht robuust gebouwd

Tegenwoordig werk je zelden langdurig op dezelfde plaats. Of je nu student bent, werkt of aan het reizen bent we zijn gewend overal te kunnen presteren. Wanneer je een laptop huurt is het dan ook belangrijk dat de laptop robuust gebouwd is en dit met lichte materialen gedaan is zodat je de laptop met gemak kunt verplaatsen. Met een draaggewicht van slechts 1.330 gram is Swaptop hier uiterst voor geschikt.

Werk samen met mede studenten of collega’s

De Swaptop is voorzien van Office. De tekstverwerker, spreadsheet en het presentatieprogramma zijn zo ingericht dat je eenvoudig en snel documenten kunt delen om samen in 1 document te werken. Samen met een medestudent onderzoek doen op deze laptop? Het 14 inch UHD (1920 x 1080) Widescreen heeft het voordeel dat het zelfs vanaf een schuine hoek nog goed zichtbaar is. Kopje koffie erbij en gezellig van start met jullie nieuwe project.

Meer informatie over Swaptop; laptop huren voor studenten?

Wij horen uw vraag graag.

Neem contact op

Computer voor ouderen

Lezen
Computer voor ouderen

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Duurzame laptop? Kies voor Swaptop!

Lezen
Duurzame laptop? Kies voor Swaptop!

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€29,-

per maand
  • Levenslang garantie

    Niets zo vervelend als een laptop die snel leeg is. De batterij gaat op 1 acculading wel 6 uur mee.

  • Je zit nergens aan vast

    Minimaal 2 maanden lidmaatschap, maar daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren