Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop huren voor studenten

Meteen zien wat een laptop huren nou precies kost? Swaptop biedt snelle en compacte Macbooks en HP laptops tegen een vast laag maandelijks bedrag zonder lange contracten!

 • Levenslang service en garantie!
 • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar!
 • Altijd voordelig geprijsd, al een laptop vanaf €19,- per maand!

Gelijk een laptop huren of eerst meer weten over laptops huren voor studenten?

Windows 14 inch

Laptop huren particulier

Laptop huren voor studenten? Zoek niet verder, Swaptop heeft dé oplossing! Swaptop heeft de beste huur laptops voor studenten die graag aan het einde van de maand nog een zakcentje overhouden. Swaptop biedt een snelle en duurzame huurlaptop al vanaf €19,- per maand! Geen onzin, geen poespas en geen adertjes onder het gras. Je wordt nergens langer aan vastgehouden dan afgesproken. Met een flexibel huur abonnement kun je na 3 maanden elke maand opzeggen! Als jij niet vast wil zitten aan een lang lease contract hoeft dat niet bij Swaptop.

Bij het kiezen van een laptop voor je studie die je wil huren is het belangrijk om naast de specs die je nodig hebt over een aantal dingen na te denken. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht en formaat van jouw laptop, de laptops die je huurt bij Swaptop zijn altijd enorm licht. Daarnaast moet een laptop uiteraard ook een beetje stootje kunnen zodat je met een gerust hart snel van college naar college kunt verplaatsen en bij Swaptop zorgen wij hiervoor onder andere door onze laptops te voorzien van een krasbestendige coating en morsbestendig toetsenbord. Dit maakt Swaptops de perfecte laptop om te huren voor studenten! Klik hier om te huren!

3 belangrijke redenen om als student een laptop te huren bij Swaptop

Zorgeloos werken & levenslang garantie

Wij zorgen dat jouw Swaptop het altijd doet. Zijn er problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe en kan je weer doorwerken. Ook voor laptop vragen, batterijvervanging en laptop reparaties kun je bij ons terecht. Kortom, je zit nooit zonder een goedwerkende laptop. Essentieel voor ijverige studenten.

Betaalbaar!

Vanaf €19,- per maand zonder addertjes onder het gras en met een flexibel lease abonnement na 3 maanden, maandelijks opzegbaar. Inclusief levenslange garantie en de allerleukste en vriendelijkste klantenservice van Nederland.

Huur altijd een snelle laptop!

Laptop huren voor studenten via Swaptop is er omdat je ook als student een goede, snelle en betrouwbare laptop wilt. Onze laptop heeft het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende programma’s. Wij verhuren HP laptops voorzien van een krachtige processoren, snelle SSD’s en ruim voldoende werkgeheugen. Sinds kort kan je bij ons ook MacBooks en Macbook Pro’s huren, ideaal voor de Apple liefhebbers meer informatie daarover vind je hier.

De omschrijving in woord niet genoeg? Check de specs van al onze lease laptops hier

Duurzame laptop huur

Wij hebben als doel iedere huur laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid en hoe duurzamer jij bezig bent door als student te huren bij Swaptop? Klik hier en hier voor meer informatie!

Waarom als student een laptop huren bij Swaptop

De laptops van Swaptop zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een leasemodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee. Al vanaf €19,- huur jij als student al een laptop die altijd werkt met levenslang garantie. Heeft je laptop problemen? Dan krijg jij binnen 48 uur gewoon een vervanger. We nemen graag dit stukje stress weg tijdens je studie, zo kan jij door een laptop te huren voor studenten altijd doorwerken en iedere deadline halen.

Swaptop voldoet aan alle moderne eisen van een laptop voor studenten. Snel, stabiel, lichtgewicht, veilig en ideaal in gebruik.

Wat voor laptop huur ik als student?

Huur altijd laptops die krachtig zijn in prestatie

Laptop huren voor studenten via Swaptop zorgt er natuurlijk voor dat jij als student een computer hebt met genoeg kracht en mobiliteit om je studie goed door te komen. Onze huur laptops hebben het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende programma’s. Wij verhuren HP laptops voorzien van een krachtige processoren, snelle SSD’s en ruim voldoende werkgeheugen. Sinds kort kan je bij ons ook MacBooks en Macbook Pro’s huren, ideaal voor de Apple liefhebbers meer informatie daarover vind je hier.

De omschrijving in woord niet genoeg? Check de specs van al onze lease laptops hier

Laptop huren voor studenten, lichtgewicht maar robuust gebouwd

Als student werk je zelden langdurig op dezelfde plaats en reis je vaak veel tussen je slaapplek en studie. Wanneer je een laptop wil leasen is het dan ook belangrijk om te kijken of deze laptop robuust gebouwd is en dit met lichte materialen gedaan is zodat je de laptop met gemak kunt verplaatsen. Alle Swaptop laptops die je als student kan huren zijn daarom altijd licht in gewicht en kunnen goed tegen een stootje dankzij hun extra krasbestendige coating en morsbestendig toetsenbord.

Werk samen met medestudenten

Samen met een medestudent onderzoek doen op deze laptop? Alle beeldschermen van onze huur laptops zijn IPS schermen. Dit heeft het voordeel dat het beeld zelfs vanaf een schuine hoek nog goed zichtbaar is. Kopje koffie erbij en gezellig van start met jullie nieuwe project.

Meer informatie over Swaptop; laptop huren voor studenten?

Wij horen uw vraag graag.

Neem contact op

Computer voor ouderen

Lezen
Computer voor ouderen

Swaptop laptop abonnement

Lezen
Laptop lease voor studenten

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

 • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

  Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

 • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

  Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

 • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

  Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren