Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Goedkope, laptop en service

Lees verder

Windows 14 inch

Goedkope laptop met goede kwaliteit

Een “goedkope laptop” kan een vieze smaak in de mond nalaten. In te veel gevallen hangt dit samen met kwaliteit. Swaptop doet het anders. Wij geven jouw de funtionaliteit dat je nodig hebt, inclusief de service om de laptop in werkende staat te houden, voor een klein bedrag per maand.

Wat voor laptop gebruiker ben jij?
Laptop voor casual gebruik

Gebruik jij een laptop voornamelijk voor tekstschrijven, email en ontspanning als social media, films kijken en muziek luisteren? Wanneer je jouw laptop alleen voor simpele taken als deze gebruikt kun je ook met een wat kleiner budget uit de voeten. Minimale laptop specificaties die hier bij passen zijn:

 • 8 GB Ram werkgeheugen
 • 256 SSD harde schijf
 • Interne videokaart en audiokaart.

Onze Swaptop laptop is qua prestatiekracht uitstekend voor deze groep geschikt. Supersnelle opslag, lange batterijduur en onderhoudsservice zodat jouw laptop nooit meer gedoe voor jou hoeft op te leveren. En dat voor een klein bedrag per maand.

Laptops passend bij reizen

Wanneer je jouw laptop elke dag meeneemt naar school, werk of locaties door het hele land, is het wel zo fijn als hij niet te zwaar is en makkelijk in je tas past. Als je de prestaties zoekt voor casual gebruik, betaal je vaak wel iets meer voor het comfort van draagbaarheid.

Ook met deze wens houden we bij Swaptop rekening. Onze laptop is dé casual laptop in een draagbaar pakket. Dun slank model, scherm met dunne randen en weegt minder dan 3 kilo.

Foto-, videobewerking en gaming

Ga je aan de slag met serieuze foto- of videobewerking, of wil je de laatste mooiste games spelen? Dan past een budget laptop hier niet meer bij. Wij adviseren hierbij om de specificaties op te zoeken van de programma’s die jij gebruikt om de laptop op af te kunnen stemmen. Minimale specificaties die wij anno 2020 adviseren zijn:

 • Minimaal een Intel Core i5 of AMD Ryzen 5 processor
 • Minimaal 16 GB werkgeheugen

Swaptop kan deze systemen alleen op maatwerk leveren. Laat ons jouw wensen horen en wij zullen een passend voorstel doen.

Wat kan je verwachten van de goedkope laptop van Swaptop

Swaptop biedt meer dan een laptop. Ja hij werkt, en maakt de beloftes na dat wij op onze website beloven, maar de echte kracht zit in onze service. Vanaf het eerste moment dat jij Swaptop leert kennen;

 • Kan jij eenvoudig online abonneren.
 • Word jij snel en persoonlijk geholpen bij de aflevering van jouw laptop
 • Kan jij ons snel bereiken via mail, telefoon of chat.
 • Nemen wij bij laptop problemen direct actie
 • Proberen wij problemen eerst op afstand op te lossen, maar komen wij jou ook tegemoet met een vervangend model bij grote problemen.
Goedkoop is duurkoop

Ken je dat gezegde? Goedkoop is duurkoop. Dat is in sommige gevallen ook zo. Toch is het, zeker bij aanschaf van een laptop, vaak mogelijk om goedkoper uit te zijn door slim te selecteren. We hebben al uitgelegd dat je goed moet bedenken waar je je laptop voor gaat gebruiken. Dat kan er al voor zorgen dat je in een goedkopere klasse terecht komt. Daarnaast is het niet altijd nodig om het aller-allernieuwste model te kiezen. Een nieuwe laptop die een jaar geleden uitkwam is ook prima en in veel gevallen toch al snel weer een paar tientjes goedkoper.

 

Heb jij een vraag over onze goedkope laptop?

Hou je niet in om direct contact met ons op te nemen bij vragen. Of het nu gaat over onze goedkope laptop, of jezelf alvast laten informeren over de opzegprocedure.

Neem contact op

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

Swaptop laptop abonnement

Lezen
Laptop lease voor studenten

Computer voor ouderen

Lezen
Computer voor ouderen

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€26,-

per maand
 • Levenslang garantie

  Niets zo vervelend als een laptop die snel leeg is. De batterij gaat op 1 acculading wel 6 uur mee.

 • Je zit nergens aan vast

  Minimaal 2 maanden lidmaatschap, maar daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren