Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop huren

Lees verder
Laptop huren

Laptop huren? Swaptop is dé laptop verhuur specialist. Bij ons huur je een snelle HP laptop met Windows of een prachtige Apple MacBook. Of je nu een laptop wil huren voor je werk, voor tijdens je studie of gewoon om privézaken te regelen wij hebben altijd een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat je laptop het altijd doet met levenslang garantie, toch kapot? Dan swappen wij je laptop binnen 48 uur voor een andere. Al onze huurlaptops zijn standaard voorzien van Office (van Libre) zodat je direct aan de slag kan met al je tekstbestanden en spreadsheets.

Een laptop huren heeft 3 belangrijke voordelen

Zorgeloos werken & levenslang garantie

Wij zorgen dat jouw Swaptop het altijd doet. Zijn er problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe en kan je weer doorwerken. Ook voor laptop vragen, batterijvervanging en laptop reparaties kun je bij ons terecht. Kortom, je zit nooit zonder een goedwerkende laptop, dat is een groot voordeel van je laptop huren.

Snel, sneller, snelst!

Een laptop huren doe je omdat je een snelle en betrouwbare laptop wil die altijd presteert. Onze laptops zijn krachtige laptops die veel worden gebruikt in het bedrijfsleven. Hierdoor ben je er zeker van dat ze super snel zijn, betrouwbaar en energiezuinig.

Laptop huren is duurzamer

Wij hebben als doel iedere laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid? Klik hier

Waarom een laptop huren bij Swaptop

De laptops van Swaptop zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een huurmodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee.

Swaptop voldoet aan alle moderne eisen die je tegenwoordig echt nodig hebt. Snel, stabiel, lichtgewicht, veilig en ideaal in gebruik.

Wat voor laptop kan ik huren?

Snelle laptop!

Wij verhuren HP EliteBooks voorzien van een krachtige i5 processor, snelle SSD harde schijf en 8GB werkgeheugen. Sinds kort kan je bij ons ook een MacBook huren, ideaal voor de Apple liefhebbers meer informatie daarover vind je hier.

Lichtgewicht maar robuust gebouwd

Al onze laptops worden ook vaak gebruikt in het bedrijfsleven, ze staan bekend om hun degelijke bouw en kwalitatief materiaal gebruik terwijl de laptop toch licht is en makkelijk mee te nemen. Onze HP EliteBooks wegen slechts 1300 gram, onze MacBook zelfs nog iets minder.

Software

Al onze laptops zijn voorzien van de laatste besturingssysteem en beveiliging updates zodat je veilig kunt werk en gegarandeerd een super snel systeem hebt.

Nog vragen over laptop huren?

Wij helpen je graag!

Neem contact op

Werkplekbeheer uitbesteden

Lezen
Werkplekbeheer uitbesteden

Laptop lease zakelijk

Lezen
Laptop lease zakelijk

MacBook leasen / huren

Lezen
MacBook leasen / huren

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€29,-

per maand
  • Levenslang garantie

    Niets zo vervelend als een laptop die snel leeg is. De batterij gaat op 1 acculading wel 6 uur mee.

  • Je zit nergens aan vast

    Minimaal 2 maanden lidmaatschap, maar daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren