Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop op afbetaling? Liever niet!

Een laptop op afbetaling aanschaffen klinkt erg aantrekkelijk, maar is het dat ook?

Je ziet een laptop die net buiten budget valt, maar wel aan alle eisen voldoet die je van een laptop verwacht. Veel bedrijven bieden hiervoor de optie: Laptop bestellen op afbetaling. Hiermee betaal jij een relatief klein bedrag per maand en mag jij de laptop in ontvangst nemen. Je hoeft dus niet heel jouw salaris of studiefinanciering in 1 keer in een laptop te steken. Vergeet alleen de addertjes onder het gras niet.

De addertjes

Aanvullende rente

Bedrijven die een laptop op afbetaling aanbieden mogen tot wel 14% van de prijs van de laptop extra rekenen! Zelfs wanneer de laptop niet meer in je bezit is omdat hij bijvoorbeeld defect is.

Niet afbetaald, wel defect

Niet afbetaalde laptops kunnen nog steeds kapot gaan. Mochten er in de afbetalingsperiode mankementen optreden met de laptop dan heb je in het ergste geval gewoon pech. Je blijft zitten met een laptop die niet werkt, maar waar je wel maandelijks voor betaalt.

Is er een alternatief? Gelukkig wel!

Swaptop biedt hier een perfecte oplossing voor: het laptop abonnement. Je gebruikt een laptop van ons die wij technisch volledig onderhouden voor een vast bedrag per maand. Wij zorgen ervoor dat jij nooit lang met een defecte laptop hoeft te zitten. Laptop kapot? Wij ruilen hem binnen 48 uur om voor een werkende, de kapotte laptop is ons probleem.

Voordelen Swaptop

 • Een vast bedrag per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Levenslang garantie, dus geen kosten bij laptop problemen
 • Geen BKR

Betaal niet als je geen laptop nodig hebt. Wanneer je klaar bent met je studie, werkperiode of simpelweg geen laptop meer nodig hebt, dan zet je het abonnement van Swaptop gewoon stop. Je geeft de laptop terug aan ons en de betaling stopt. Het Swaptop abonnement is na 2 maanden gewoon maandelijks opzegbaar.

Neem contact op

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

Swaptop laptop abonnement

Lezen
Laptop lease voor studenten

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

 • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

  Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

 • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

  Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

 • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

  Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren