Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Wanneer vervang je een laptop?

Laptop huren

Vervang jij elke 2 jaar jouw laptop? Wacht jij tot jouw laptop stuk is of niet meer vooruit te branden is? Onder aan de streep blijft het een persoonlijke voorkeur in prestatie van de laptop, en ook de inhoud van jouw portemonnee.

Bij Swaptop komen wij die mensen tegemoet die zich hier eigenlijk helemaal niet druk om willen maken, en gewoon een laptop willen die het altijd doet voor waar zij het apparaat voor nodig hebben. Het liefst nooit meer een laptop vervangen!

Swaptop verlengt gemiddelde levensduur van de laptop

Wanneer is jouw laptop versleten? Op zich een eenvoudige vraag: op het moment dat het apparaat niet meer naar behoren functioneert of hardware problemen vertoont. Gemiddeld ervaart men naar een periode van 3 jaar dat de stabiliteit en de prestaties er flink op achteruit gaan. Ook de batterijen gaan vanaf dan een heel stuk minder lang mee.

Maar om op dit punt de gehele laptop te vervangen? Wij vinden het zonde van het geld en het is ook slecht voor het milieu. Wij vervangen liever de defecte hardware en plaatsen een nieuwe batterij. Minder kosten voor jou, en een langere levensduur voor jouw laptop!

Tijdig laptop vervangen of herstellen?

Wanneer je een laptop aanschaft kan je ervoor kiezen om de laptop te vervangen zodra de hardware mankementen vertoont. Maar is het wel een goed idee om zolang te wachten? Als je beslist om jouw toestel proactief te vervangen, gaat er geen data verloren die op de harde schijf zijn blijven staan. Je hoeft ook niet aan de slag met een vervangend apparaat nadat jouw oude laptop gecrasht is. Tijdig vervangen lijkt dus geen slecht idee, zeker omdat het heel moeilijk is om te voorspellen wanneer de hardware het definitief zal begeven.

Ook hier biedt het Swaptop laptop abonnement uitkomst. Waarom zou jij je zorgen maken, wanneer onze experts precies weten wanneer er iets vervangen moet worden aan de laptop. Geen extra kosten, of de angst data te verliezen voor jou!

Een laptop die aan jouw behoeftes voldoet

Het tijdstip waarop je een laptop moet vervangen is geen exacte wetenschap, maar een kwestie van aanvoelen. Merkt je dat jouw laptop steeds minder goed presteert zonder dat er een duidelijk aanwijsbaar probleem is? Dan is het geen slecht idee om het toestel te vervangen.

Bij de aankoop van een nieuwe laptop moet je zorgvuldig afwegen waarvoor je het toestel wenst te gebruiken. Ben je iemand die veel reist, dan kiest je bijvoorbeeld beter voor een compact model met een lange accuduur. Zit je elke dag voor jouw laptop aan jouw bureau, dan is het beter om voor sterke prestaties en een groot scherm te kiezen. In dat geval is compactheid van ondergeschikt belang. Kies dus voor een laptop die aan jouw werkwijze voldoet.

Heb je een vraag over laptop vervangen?

Vragen over de laptop, over de service of wat een laptop vervangen bij Swaptop nu precies inhoudt? Hou je niet in om ons iets van jou te laten horen.

Neem contact op

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

Swaptop laptop abonnement

Lezen
Laptop lease voor studenten

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

    Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

    Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

    Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren