Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Laptop voor studenten, heerlijk zonder gedoe

Duurzame laptop? Kies voor Swaptop!

Dé laptop voor studenten, heerlijk zonder gedoe. Swaptop heeft de perfecte oplossing voor alle studenten.

Swaptop biedt een laptop abonnement voor €29,- per maand, zonder addertjes onder het gras. Wij geloven niet in langdurige contracten, je abonnement is dan ook gewoon maandelijks opzegbaar (na 2 maanden).

Als student is het belangrijk om na te denken over het gewicht en de grootte van jouw laptop. Daarnaast moet jouw laptop uiteraard tegen een stootje kunnen zodat je met een gerust hart snel van college naar college kunt verplaatsen.

Wat maakt Swaptop de laptop voor studenten

Zorgeloos werken & levenslange garantie

Wij zorgen dat jouw Swaptop het altijd doet. Zijn er problemen? Binnen 48 uur heb je kosteloos een nieuwe en kan je weer doorwerken. Ook voor computer vragen, batterijvervanging en laptop reparaties kun je bij ons terecht. Kortom, je zit nooit zonder een goedwerkende laptop.

Betaalbaar

€29,- per maand zonder addertjes onder het gras en (na 2 maanden) maandelijks opzegbaar. Inclusief levenslang garantie en de allerleukste klantenservice van Nederland.

Duurzaam

Wij hebben als doel iedere laptop zo lang mogelijk snel, mooi en perfect werkend te houden. Wij geloven in een wereld waarin we geen laptops afdanken voor nieuwe, maar laptops juist duurzamer maken zodat ze langer mee gaan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Meer lezen over duurzaamheid? Klik hier

Praktisch voor elke scholier

Waarom Swaptop?

Een laptop nodig voor je studie? Of heeft je huidige laptop het begeven? Swaptop heeft de ideale laptop voor studenten, altijd een werkende laptop voor een vast bedrag per maand.

De laptops van Swaptop zijn van topkwaliteit, perfect onderhouden en hebben een focus op duurzaamheid. Bij Swaptop geloven wij in een leasemodel zodat wij al onze laptops regelmatig kunnen onderhouden, checken, updaten & refurbishen zodat de levensduur vele malen langer wordt dan bij een koop-toestel. Zo kunnen we laptops langer inzetbaar maken wat ook goed is voor jouw portemonnee. Voor €29,- heb jij altijd een werkende snelle laptop met levenslang garantie. Heb je toch laptop problemen? Dan krijg jij binnen 48 uur gewoon een vervanger. We nemen graag een stukje stress weg tijdens je studie, zo kan je altijd doorwerken en iedere deadline halen.

Swaptop voldoet aan alle moderne eisen van een studenten laptop. Snel, stabiel, lichtgewicht en ideaal in gebruik.

Krachtig in prestatie

Jouw laptop moet krachtig genoeg zijn om snel te werken en tussen diverse programma’s te kunnen schakelen. Je bent als student met verschillende taken tegelijk bezig. Gelukkig zijn onze laptops voor scholieren voorzien van een krachtige processor en snelle opslag die dit aankunnen.

Lichtgewicht robuust gebouwd

Snel naar een ander college? In de haast pak je misschien wel eens een laptop vast bij het scherm. De Swaptop is hier op berekend. De kwalitatieve bouw en het lichte gewicht van de laptop maakt het een ideale laptop om snel te kunnen verplaatsen. Met een gewicht van slechts 1.330 gram merk je amper dat je een laptop in je tas hebt.

Werk samen met studiegenoten

De Swaptop is voorzien van Office van Libre. Zo werk je perfect met bestanden van Word, PowerPoint en Excel. Samen met een mede-student onderzoek doen op deze laptop? Het 14 inch LED Widescreen heeft het voordeel dat het zelfs vanaf een schuine hoek nog goed zichtbaar is. Kopje koffie erbij en gezellig van start met jullie nieuwe project.

Neem contact op

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

Swaptop laptop abonnement

Lezen
Laptop lease voor studenten

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

    Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

    Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

    Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren