Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Refurbished en Swaptop

Werkplekbeheer uitbesteden

Wat is Refurbished, refurb of refurbishment. Refurbished wil zeggen dat een apparaat – in ons geval een laptop – een tweede leven krijgt. Niet zomaar tweedehands, maar een door experts gecontroleerd en eventueel gerepareerd product. Zo heb jij als gebruiker een werkendsysteem en het voordeel dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen als bij een compleet nieuw product. Swaptop verhuurt Refurbished laptops om 3 belangrijke redenen:

Swaptop verhuurt Refurbished laptops om 3 belangrijke redenen

Zorgeloos werken

Ben jij geen whizzkid als het om computers gaat? Wij wel! Een laptop huur je bij ons voor optimaal gemak. Wij installeren, onderhouden, repareren en doen dit allemaal in jou regio. Heb ij problemen met jouw laptop? Geen zorgen, binnen 24 uur leveren we een nieuwe bij je af.

Gepaste kracht

Anno 2021 heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig om productief te zijn. Wij zullen jou dan ook geen laptop verhuren boven wat 99% van de mensen nodig heeft. De Swaptop wordt geleverd met een volledig geüpdatet Windows 10, Microsoft Word, Excel en PowerPoint en de garantie dat je snel en efficiënt met deze programma’s kan werken en ertussen kan schakelen

Duurzaam

Tijdens het produceren van laptops wordt er per laptop gemiddeld 350 kg CO2 uitgestoten. Dit is erg schadelijk voor het milieu, zeker wanneer je beseft dat de nieuwste laptops overkill zijn voor de meeste mensen. Door middel van Refurbishment kan Swaptop kwaliteit laptops leveren, en de levensduur ervan verlengen.

Waarom kiest Swaptop voor Refurbished laptops

Een laptop nodig voor je studie? Of heeft jouw huidige laptop het begeven? Swaptop leased kwalitatieve laptops voor een vast bedrag per maand.Swaptop laptops zijn refurbished systemen, oftewel uitstekende kwaliteit maar met een oorsprong in duurzaamheid. Waarom zou je anno 2020 nog een nieuwe laptop kopen, wat schadelijk is voor het milieu, terwijl je laptops ook kunt onderhouden en repareren. En bij problemen, krijg jij binnen 24 uur gewoon een vervanger. We nemen graag een stukje stress bij je weg tijdens je studie.

Swaptop voldoet aan alle moderne eisen van een studenten laptop. Stabiel, lichtgewicht en daarmee ideaal in gebruik

Swaptop, echt duurzaam laptop leasen voor studenten

Waar komen onze laptops vandaan voor refurbishment?

Swaptop heeft diverse leveranciers in binnen en buitenland. Vaak zijn de laptops die wij ontvangen afkomstig van de zakelijk markt of inruilprogramma’s. Bedrijven die naar 2 of 3 jaar hun gehele laptop reeks vernieuwen. Erg zonde vinden wij. Want met de juiste onderhoud en het tijdig vervangen van de belastende onderdelen kunnen laptops zonder moeite 5 jaar mee met dagelijks gebruik.

Wat is de levensduur van een refurbished laptop?

Tot 2015 was er een sterke groei zichtbaar in de rkacht van computers. Deze groei was zo sterk dat ook de consument er profeit bij had om elke 3 jaar over te stappen naar een nieuwe laptop. Anno 2020 is dit wel anders. Ja, natuurlijk kan je nog steeds het nieuwste van het nieuwste kopen, maar is dit nog echt nodig? Als jij jouw laptop egbruikt voor het werken in Office-programma’s, surfen op het internet en social media gebruikt dan is een Swaptop Refurbished laptop ideaal voor jou en kan je heir ruim 5 jaar mee doen. Sterker nog, wij zijn zo overtuigd van de kracht van onderhoud en reparatie, oftewel refurbishment, dat wij binnen 24 uur een vervangend Refurbished laptop leveren zonder extra kosten. Onze visie voor een duurzame toekomst is ook jouw gemak.

Neem contact op

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

Swaptop laptop abonnement

Lezen
Laptop lease voor studenten

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

    Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

    Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

    Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren