Studeer jij in Tilburg? Tijdens de TOPweek krijgen alle studenten in Tilburg 1 maand gratis! Klik hier voor meer info.

Windows Defender als antivirus software

Swaptop levert laptops met Windows 10. Hier zit standaard een antivirusprogramma bij. Deze heet Windows Defender. Windows Defender beveiligt je computer tegen virussen, malware, spyware en andere gevaren. Het is standaard ingebouwd in Windows 10. Je hoeft dus niets te kopen of te installeren. Het is er gewoon en het werkt. Simpel.

Microsoft Defender Anti Virus

Microsoft Defender Antivirus biedt uitgebreide, voortdurende en realtime bescherming tegen softwarebedreigingen zoals virussen, malware en spyware voor e-mail, apps, de cloud en het web.

Jij beheert jouw privacy

Stel je opties voor locatie, camera en gegevensgebruik in op het eenvoudig toegankelijke paneel Accountinstellingen.

Firewall

Naast bescherming tegen virussen en bedreigingen, bevat Windows Defender ook Windows Defender Firewall met geavanceerde beveiliging. Deze tool is niet bijzonder vriendelijk voor beginners, maar u kunt wel uitgebreide firewallregels maken en beheren voor zowel inkomende als uitgaande bescherming. Firewalls zijn essentieel voor het beschermen van de veiligheid van uw lokale netwerk, dus wij waren onder de indruk dat de tool van Microsoft zo uitgebreid is.

Ouderlijk toezicht opties

Wat echt indruk op ons heeft gemaakt, is het feit dat Defender een uitgebreid filter voor ouderlijk toezicht bevat. Deze instellingen worden online in de cloud geconfigureerd en Windows-accounts van gezinsleden kunnen worden toegevoegd, zodat hun toegang kan worden bewaakt en beheerd door een beheerder binnen het gezin. Microsoft staat zelfs toe dat u speciale Windows-accounts kunt maken voor uw kinderen, en de beschermingsinstellingen worden automatisch toegepast wanneer ze zich aanmelden en op het net surfen met Microsoft Edge.

Gebruikersgemak Windows Defender

Windows Defender is vooraf geïnstalleerd op elke Windows-pc en wordt – als er geen andere antivirusprogramma’s zijn geïnstalleerd – automatisch ingeschakeld. Dit betekent gewoonlijk dat er geen installatie is vereist. Het programma biedt direct uit de doos bescherming.

Het online Help- en FAQ-centrum bevat handleidingen over het instellen van scans en het oplossen van veelvoorkomende problemen. Als dit het probleem niet oplost, kunnen gebruikers “praten” met de Microsoft Virtual Agent (die mijn vraag bij de eerste poging begreep en ons ook doorstuurde naar de juiste ondersteuningsbron die wij nodig hadden om onze scan te configureren). Ten slotte hebben gebruikers toegang tot het wereldwijde ondersteuningsnetwerk van Microsoft, dat zowel telefonische ondersteuning als een op tickets gebaseerd systeem omvat.

Alternatieve beveiliging en antivirus

Er zijn vele antivirusprogramma’s waaruit je kunt kiezen. Betaald en Gratis. Hoewel Windows Defender uitstekende beveiliging biedt voor de algemene Swaptop gebruiker, kan het zijn dat je toch meer controle, of een uitgebreidere beveiliging wilt op jouw Windows laptop. Onderstaande partijen kunnen je hierbij helpen.

 

Laptop nodig? Swaptop ontzorgt

Neem contact op

Laptop huren voor studenten

Lezen
Laptop huren particulier

Swaptop laptop abonnement

Lezen
Laptop lease voor studenten

DAAS – Device As A Service

Lezen
DAAS

Wat kost dat?

Waarschijnlijk minder dan je denkt.

€19,-

per maand

Swaptop HP 14 inch Windows 10!

  • Levenslang garantie, altijd een werkende laptop

    Mankeert je laptop iets? Dan Swappen we je laptop binnen 48 uur! Zo sta jij nooit lang stil en heb je altijd een werkende laptop!

  • Met flexibel abonnement zit je nergens aan vast

    Minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. No questions asked!

  • Altijd voordelig geprijsd, altijd de beste service

    Bij Swaptop geloven we in eerlijke prijzen en denken we altijd graag met je mee. Je hebt zo al een HP laptop vanaf €19,- per maand!

Abonnement kiezen
MacBook leasen / huren